Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin käsittelyssä

5
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin käsittelyssä
Kuluneen viikon merkittävin ja mielenkiintoisin uusi julkistettu puhelin oli varmastikin HTC HD2. Tässä yhteydessä tarjolla onkin kaksi videoesittelyä kyseisestä puhelimesta.

HTC HD2:n käyttöjärjestelmä on tuore Microsoftin Windows Mobile 6.5. Erottuvan HD2:sta tekee kuitenkin sen näyttö. Kokoa näytöllä on jopa 4,3 tuumaa, joka edustaa puhelimissa kaikkien aikojen kärkikastia. Ilahduttavaa on myös, että näyttö on toteutettu kapasitiivisella tekniikalla - HD2 onkin kautta aikain ensimmäinen kapasitiivinäyttöinen Windows-puhelin.
Näytön ohella mainitsemin arvoista on myös HD2:n sisältä löytyvän suorittimen tehokkuus verrattuna HTC:n aiempiin Windows Mobilella varustettuihin puhelimiin. HD2 tarjoaa Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudellisen Snapdragon-prosessorin. Muihin HTC HD2:n aivan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus sekä HTC:n oma Sense-käyttöliittymäkustomointi.

HTC HD2 on tulossa Suomessa markkinoille marraskuussa ja sen suositushinta on 749 euroa.

Alta löytyvillä SlashGearin ja Stuff.tv:n videoilla käydään lyhyesti läpi HTC:n HD2-puhelinta sekä sen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ake (vahvistamaton)

1

Vaikka en oman 5800XM:n takkuilua ja epäkäytettävyyttä jaksaisi enää päivääkään, niin en taida vielä tätä hankkia vaikka kovasti houkuttelisikin. Pitänee kestää maaliskuuhun asti, josko silloin sitten julkaistaisiin jotain oikeasti uutta.

Vastaa
late333
late333

2

Oikea toimintatapa on ostaa puhelin kun hinta alkuvillityksestä laskee ja keväällä päivittää windows 7:aan. Saa nähdä kuinka itsellä käy.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

3

4,3" näytöllä varustettu kännykkä ei kuulosta kamalan mukanakulkevalta ratkaisulta. niin ne ajat muuttuu, siitä ei ollut kauaakaan kun mahdollisimman pieni koko oli "kaikkien aikojen kärkikastia", nykyään pitää ilmeisesti olla mahdollisimman järeä halko. no mikäs siinä jos on riittävän lökäpöksyinen ja asustevalintoihin kuuluu reippaasti raskasta blingblingiä.

Vastaa
late333
late333

4

Kaikki tykkää mistä tykkää, ohut tuo ainakin on. Ja miksi sitä bling blingiä kuuluisi olla asustevalinnoissa. Ja painaa 157g, ei kuulosta kovin painavalta.

Vastaa
Lasselo (vahvistamaton)

5

Itellä on 4.8" ja 315g Umid M1 pillifarrkujen taskus ja hyvin mahtuu. Luulis et 4.3" ja 157g ei ole kovin vaikea koko.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja