Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TattooMyHTC-palvelu auki - personoi oma HTC Tattoo -puhelimesi

1
Markus Lehtiniitty

TattooMyHTC-palvelu auki - personoi oma HTC Tattoo -puhelimesi
Maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja HTC on avannut uuden TattooMyHTC-palvelunsa tulevan HTC Tattoo -älypuhelimensa personointia silmällä pitäen.

Käytännössä uudessa palvelussa kyse on HTC:n toistaiseksi edullisimmalle Android-puhelimelle tarkoitettujen vaihdettavien kuorten tarjoamisesta. Personointiin on tarjolla kaksi tapaa: edullisempi vaihtoehto on valita kuori tarjolla olevista vaihtoehdoista, kun taas pienellä lisämaksulla kuorten tyylin saa suunnitella vapaasti itse.
Valmiilla kuorivaihtoehdoilla on hintaa 11,99 euroa ja omaa luovuttaan pääsee toteuttamaan 14,99 eurolla. Tämän päälle tulevat 3,90 euron toimituskohtaiset postikulut. Valmiita kuorityylejä on tarjolla 15 erilaista vaihtoehtoa. Sekä HTC Tattoon etu- että takakuoret ovat vaihdettavissa ja persointipalvelunkin paketit sisältävät sekä etu- että takakuoren.

Ainakin toistaiseksi TattooMyHTC-palvelu on tarjolla vain tulevalle HTC Tattoolle, mutta palvelu laajenee mahdollisesti myöhemmin kattamaan myös useampia HTC:n malleja. HTC Tattoo on yhtiön ensimmäinen vaihdettavilla kuorilla varustettu Android-puhelin ja puhelin nimikin kertoo sen personointimahdollisuuksista oivaltavasti.

HTC Tattoon tarkasta markkinoilletulon ajankohdasta tai hinnasta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa, mutta mitä luultavimmin puhelin tännekin tulee vielä aikanaan tiensä löytämään. Aiemmin Elisan on uutisoitu tavoittelevan Tattoon lanseeramista vielä loppuvuoden aikana noin 350 euron hinnalla.

Tattoon tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat Google Android -käyttöjärjestelmä, 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus digitaalisen kompassin kera, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet, tuki kahdelle 3G-taajuudelle (900/2100 MHz) sekä GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteydet.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja