Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tuplauskampanja: osta puhelin - saat toisen kaupan päälle

17
Markus Lehtiniitty

Nokian tuplauskampanja: osta puhelin - saat toisen kaupan päälle
Nokia on kuluvalla viikolla aloittanut Suomessa uuden kaksi viikkoa kestävän "Nyt kannattaa tuplata!" -kampanjan, jonka myötä tiettyjen Nokian puhelinmallien ostajille tarjotaan kaupan päälle myös toinen puhelinmalli - lahjapuhelimen mallin määrää tuuri.

Nokian oma verkkokauppa, Nokia Online Kauppa, tarjoaa 12.-26. lokakuuta tai niin kauan kuin lisäpuhelimia riittää, kahdeksan kalliimman hintaluokan Nokian puhelimen ostajalle lahjana kaupan päälle toisen puhelimen. Kyseiset kahdeksan puhelinta, joiden yhteyteen lahjapuhelinta tarjoillaan, ovat N97, N96, N86 8MP, N85, N79, E75, E71 sekä 8800 Sapphire Arte Brown.
Edellä mainittujen puhelinten hinnat vaihtelevat 329 eurosta 999 euroon. Tarjousaikana kaikki mainitun puhelimen Nokia Online Kaupasta hankkineet saavat samalla myös toisen uuden Nokian puhelimen kaupan päälle.

Kaupan päälle saatavien puhelinten hintahaarukan Nokia kertoo olevan 47-649 euroa. Saatavaan lahjapuhelimeen ei itse pääse vaikuttamaan, vaan puhelimen mallin (ja arvokkuuden) määräytyminen on vain tuurin kauppaa.

Lahjapuhelimina on pääasiassa Nokian hieman vanhempia, pikku hiljaa jo markkinoilta poistumassa olevia malleja: E90 2GB Navigation, E65, N95 8GB, N95, N82, N81, N76, N73, E51, 7100 Supernova, 6300, 6131, 6121 classic, 6120 classic, 5320 XpressMusic, 5220 XpressMusic, 5310 XpressMusic, 3120 classic, 3110 classic, 2760, 2610 ja 1650.

Lahjapuhelimen malli selviää ja se toimitetaan ostetun puhelimen yhteydessä. Nokian mukaan se voi olla mikä vaan yllä olevan listan puhelimista, eikä sitä voi vaihtaa toiseen puhelimeen tai rahaksi. Lisäksi tarjoukseen sovelletaan kuluttajansuojalain mukaista 14 vuorokauden palautusaikaa.

Lisätietoa kampanjasta löytyy Nokian sivuilta.

Kommentit (17)

potchi
potchi

1

Taitaa aika monelle tuurilla valiintua se halvin mahollinen extrapuhelin... ainakin jos vaihtoehdoista sitä halvinta ostaa :)

Vastaa
digeon
digeon

2

No tää onkin nyt aika hyvä juttu. Ostaa puhelimen ja kattoo mikä extrapuhelin sieltä tulee. Jos extrapuhelin ei tyydytä, niin ei muutaku 14päivän sisällä puhelin takaisin nokialle ja kauppoja ei täten ole koskaan tehtykkään. Ja ei muuta kun kokeilemaan uudestaan. Josko seuraavalla kerralla tulisi jo se vähän parempi puhelin kaupanpäälle. Ja tätähän voi jatkaa vaikka kuinka kauan.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

6

@2: Jos Nokia edes viikossa saa puhelimet toimitettua, niin ei siinä montaa kertaa ehdi takaisin lähettämään. Ja meinaatko, että Nokia lähettäisi samalle asiakkaalle vielä kolmannen kerran, jos koko ajan palauttaa ilman syytä?

Vastaa
artsa (vahvistamaton)

7

kuka #¤%¤kele noita nokioita enää ostaa. Itsellä n97 ja justiinsa paljastu että asiakkaat ei ole saaneet minuun yhteyttä enkä minä ole saanut asiakkaaseen yhteyttä. Viestien kulku näköjään tökkii n97:ssa muiden ominaisuuksien lisäksi.

Tänään puhelin aloitti ihmeellisen kesken kaiken reboottaamisen kesken viestien kirjoituksen (=ihme, tällä kertaa oli muistia vapaana viestien kirjoittamisen mahdollistamiseen)

Niin ja muistiahan tossa #¤5%kassa ei käyttöjärjestelmän käytössä ole yhtään. Mistä tätä paskaa oikein tulee? Alkaa yrityksen hommat kusemaan kun ainoa mihin tota voi käyttää on wlan tukiasemana ja kalenterina.

Vastaa
facepalm (vahvistamaton)

8

@7: Puhelimesi on rikki. Se ei tarkoita että kaikki muutkin nokian puhelimet ovat rikki.

Vastaa
oappi
oappi

9

Hyvä veto nokialta.... mahdollisesti sitten ainakin toinen on toiminta kunnossa kun toinen on huollossa.

Aika monella tuntuu olevan ongelmia nokian luurejen kanssa, ja omani oli vielä made in finland ja 700-800€ luuri. Etu kansi ainakin omassa puhelimessani meni rikki siten ettei se pysynyt paikallaan sen jälkeen kun etupaneelin irroitin OHJEIDEN MUKAISESTI , eikä nokia ilman kuluttaja-asiamiehen avustusta luuria olisi suostunut korjaamaan. Mielestäni aika naurettavaa nokian alkaa inisemään jostain muutaman euron muovinpalasta kun kysessä oli noinkin kallis puhelin. V*ttumaisin takuumenettely ikinä. En ole ennen muuta kuin nokiaa ostanut, mutta jäi kyllä viimeseks nokialaiseks kun kerran "asiakaspalvelu" ja laatu on tätä luokkaa.

Ei tarvitse nokian ihmetellä kun samsung menee pian heittämällä ohi. Pitkässä juoksussa take the money and run ei vaan toimi.

Vastaa
user (vahvistamaton)

10

Tämä ei ole ensimmäinenkerta kun tälläinen kampania on, Mutta eikö tuo ole aika arveluttava markkinointitapa, ellei jopa laiton, jos kuluttaja ei pysty arvioimaan tarjouksen edullisuutta, eli ei tiedä mitkä kaksi laitetta ostaa.

Vastaa
basic78
basic78

11

Kannattaa tilata vaikka kolmen perheenjäsenen puhelin tuolta ja kattoo,minkä mukana tuli paras vaihtoehto ja palauttaa loput:)helppoa.

Vastaa
user (vahvistamaton)

12

> Kannattaa tilata <...> palauttaa loput:)helppoa.

Ei siltikään tiedä ennen useamman koneen maksamista + toimitusta että mitä sieltä tulee, eli useamman tilaaminenkaan ei takaa että sieltä haluttu kone tulisi.

Vastaa
cyka
cyka

13

Huomasin, että mukaan arvottavat puhelimet ovat vanhoja malleja melkein kaikki. Eli varastot taitavat olla täynnä :)

Toisaalta jos kaksi perheestä tarvitsee luurit, niin tämä olis OK vaihtoehto.

Vastaa
user (vahvistamaton)

14

> ovat vanhoja malleja melkein kaikki. Eli varastot taitavat
> olla täynnä :)

Mallit taitavat olla myynnistä poistuvia/poistuneita, viittaa enemmänkin jämävarastojen tyhjentämiseen.

Vastaa
wipe2000
wipe2000

16

Ei kai mikään estä ostamasta kerralla vaikka pari sataa puhelinta, ja palauttamaan ne, joiden mukana ei tule haluttua mallia? Aika härskiä tosin.

Vastaa
user (vahvistamaton)

17

>Ei kai mikään estä ostamasta kerralla vaikka pari sataa puhelinta,
>ja palauttamaan ne, joiden mukana ei tule haluttua mallia?

Joillain tuollaisen määrän ostoon voi rahan löytyminen/luotto limiitti tehdä tiukkaa. Eikä sekään takaa että saa halutun koneen.

> Aika härskiä tosin.

Totta (Myyjältä siis)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja