Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Giorgio Armanin ja Samsungin uusi älypuhelin esittelyssä

2
Markus Lehtiniitty

Videolla: Giorgio Armanin ja Samsungin uusi älypuhelin esittelyssä
Giorgio Armani ja Samsung julkistivat viime viikolla ensimmäisen yhteistyössä kehittämänsä älypuhelimen - puhelimella ei varsinaisesti ole muuta nimeä kuin Giorgio Armani - Samsung Smartphone, mutta se tunnetaan myös teknisemmällä B7620-numerokoodilla.

Tämän päivän Videolla-esittelyssämme on jälleen tarjolla kaksi videota samasta aiheesta - molemmilla esitellään uutta Armani-puhelinta. Pääosassa on PhoneArena.comin video ja bonuksena mukana on myös Mobile-review.comin venäjänkielinen video.
Muotoilultaan ja rakenteltaan uutuus muistuttaa hieman Nokian N97 (miniä) - kyseessä on siis kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jonka näyttöosa nousee liu'utettaessa pieneen kulmaan, ja näyttö täysnäppäimistö paljastuu kannen alta. Uuteen Armani-puhelimeen lisänäköä tuovat kultasomisteet.

Ominaisuuksien osalta tyyli ei ole asettunut kattavuuden tielle ainakaan merkittävissä määrin. Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun uutuuden ominaisuuksiin kuuluvat nimittäin muun muassa viiden megapikselin kamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, GPS-paikannus sekä 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

Samsung on arvioinut uutuuden hinnan asettuvan noin 700 euroon.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (2)

Qimmo
Qimmo

1

Ihan nokkela idea toi että ei mee heti tohon kulmaan vaan on aluks tollai 'pystyssä'. Mainio niille jotka ei välttämättä halua pitää sitä kokoajan pienessä kulmassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja