Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Googlen kohuttu Wave pyörii Nokian N900:ssa

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: Googlen kohuttu Wave pyörii Nokian N900:ssa
Google jakoi muutamia päiviä sitten ensimmäisen suuremman kasan kutsuja monipuoliseen ja erittäin mielenkiintoiseen Google Wave -viestintä/yhteistyöpalveluun. Toisaalta myös Nokia jakoi kolmesataa N900-laitetta Maemo Summitiin osallistuneille. Nyt nämä kaksi ovat löytäneet toisensa tänään esiin nostamallamme videolla.

Alta löytyvällä MobileDeveloperTV:n videolla Google Wavea käytetään Nokian N900:n selaimella - kyseessä ei siis ole minkäänlainen mobiiliversio Wavesta, vaan aito ja alkuperäinen, myös tietokoneiden selaimilla käytettävä versio, joka on erittäin raskas mobiiliselainten mittakaavassa.
Vaikka aivan kaikki ei videollakaan mene nappiin ja pientä hidasteluakin ilmenee, on kyseessä yksi vaikuttavimmista näytteistä toistaiseksi liittyen N900:n selainominaisuuksiin. N900 on mahdollisesti toistaiseksi parhaimmilla selainominaisuuksilla varustettu puhelin ikinä.

N900:n ja Maemo 5:n selainhan poikkeaa monista muista selaimista siinä, että se perustuu Mozillan Gecko-ytimeen sekä sisältää täyden tuen Adobe Flash 9.4 -tuen.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

xerox (vahvistamaton)

1

Tuleeko Flash 10.1 Maemo 5:lle? Ainakin WM:lle, Androidille ja WebOS:lle tulee.

Vastaa
lekker (vahvistamaton)

3

Pöh, ketään ei kiinnosta Wave.

Päivän videona olisi pitänyt olla Éclairin (mikä sitten onkaan suomeksi) raahaaminen Googleplexin eteen! :)

Vastaa
Habska
Habska

4

fap fap fap...uuuh!

On se hienoa kun WAVE toimii selaimessa...V#ttu maailmaa kääntyy ympäri kun pojat rupee lähettelee wavwe viestejä toisilleen!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja