Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerin Androidilla varustetusta Liquid-puhelimesta live-materiaalia ja lisätietoja

2
Markus Lehtiniitty

Acerin Androidilla varustetusta Liquid-puhelimesta live-materiaalia ja lisätietoja
Acer julkisti ensimmäisen Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa, nimeltään Liquid, aiemmin tällä viikolla. Acer ei julkistuksen yhteydessä tarjonnut puhelimesta yhtään kuvaa, mutta nyt puhelimesta on ilmestynyt verkkoon live-materiaalia, kuvia käyttöliittymästä sekä tiedot tarkemmista ominaisuuksista.

Acer Liquidin kapasitiivinen kosketusnäyttö on kooltaan 3,5 tuumaa ja tarkkuudeltaan 480x800 pikseliä. Merkittävää uutuudessa on sen Qualcommin Snapdragon-suoritin, joka on tehokkainta, mitä Android-puhelimissa on toistaiseksi nähty. Alkuperäiseltään kellotaajuudeltaan yhden gigahertsin suoritin on kuitenkin Liquidissä alikellotettu 768 megahertsiin. RAM-muistia Liquid tarjoaa 256 megatavua ja ROM-muistia 512 megatavua.

Acer Liquidin kamera on tarkkuudeltaan viisi megapikseliä ja automaattitarkenteinen. Lisäksi Liquidistä löytyy GPS-paikannus, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä muun muassa kiihtyvyysanturi.Verkkoyhteyksien osalta Acer Liquid tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz), GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä, kolmea 3G-taajuutta (WCDMA 900/1900/2100 MHz) sekä HSDPA- ja HSUPA-datatekniikoita. Lähiyhteyksien puolelta tuetaan niin WLAN:ia kuin myös Bluetoothia.

Vakio-Androidin 1.6-version päälle Acer on rakentanut omat kustomointinsa, jotka eivät kuitenkaan yllä esimerkiksi HTC Sensen tasolle laajuudessaan.

Akun kapasiteetti on 1350 millampeerituntia, joka riittää 5-6 tunnin puheaikaan. Liquidin mitat ovat 115 x 64 x 12,43 millimetriä ja paino 135 grammaa.Lisää live-kuvia löytyy CNET UK:n artikkelista.

Video: GPSAndCo


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
a3hr (vahvistamaton)

1

Miksi Android 1.6, kun 2.0 on aivan kulman takana? Vai voiko huhu pitää paikkaansa, että se jää muutamaksi kuukaudeksi Verizonin ja Motorolan yksinoikeudeksi? Seuraava puhelin taitaa olla Android, mutta se saisi sitten olla jo 2.0/Eclair.

Mutta itse laite on hieno ja todella hyvät ominaisuudet, ainakin paperilla. Tosin perus-Android näyttää yhtä huonolta kuin Win3.1, eikä tuo Acerin muokkaus ole järin vakuuttava. Tuskin tulee edes Suomessa myyntiin. Motorola Sholeskin vaikuttaa mielenkiintoiselta, mikäli nyt Eurooppaan saapuu. Jään ehkä kuitenkin odottamaan Xperia X3:a tai HTC:n uutukaista. :)

Vastaa
msly
msly

2

@1.

Voi hyvin olla, että Verizon ja Motorola saavat yksinoikeuden Android 2.0:aan hetkeksi - ensi vuoden puolelle asti ainakin.

Sinällään huvittavaa kysyä, että miksi Android 1.6, kun sehän on niin tuoretta kamaa kuin vain voi olla - eihän sitä ole edes päivityksenä ehditty vielä tuoda kaikkiin vanhempiin malleihin.

Myöskään Android 2.0:n toimimiselle Acer Liquidissä - ja täten jatkossa mahdollisen päivityksen saapumiselle - ei kai liene mitään estettä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja