Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin pelastaja? XPERIA X3:sta live-kuva, julkistus ehkä ensi kuussa

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin pelastaja? XPERIA X3:sta live-kuva, julkistus ehkä ensi kuussa
Sony Ericssonin jo aikaa sitten julkisuuteen vuotaneesta sekä kauan odotetusta yhtiön ensimmäisestä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta puhelimesta, XPERIA X3:sta, on pongahtanut esiin uusi live-kuva sekä väite julkistusajankohdasta.

XPERIA X3 on vuotanut monien tietokoneella käsiteltyjen lehdistökuvien myötä jo useasti aiemminkin, mutta nyt nähty kuva on ensimmäinen kunnollinen live-otos uutuudesta. Puhelin tunnetaan lopullisen XPERIA X3 -mallinimen ohella myös Rachael-kehitysnimellä. Uuden kuvan julkisuuteen toi venäläinen 4pda.info-sivusto.
Varsin tyylikkäästi muotoiltuun XPERIA X3:een on ladattu kovia odotuksia sen vakuuttavan ominaisuuslistauksen vuoksi. Jo aiemmin kuultujen tietojen mukaan XPERIA X3:a tulee pyörittämään Qualcommin Snapdragon-suoritin yhden gigahertsin kellotaajudella. Tällä XPERIA X3 nousisi toistaiseksi tehokkaimmaksi Android-puhelimeksi.

Suorittimen ohella myös XPERIA X3:n näyttö vakuuttaa: koko neljä tuumaa, kapasitiivinen kosketustekniikka sekä WVGA-tason tarkkuus (mahdollisesti 480x852 pikseliä). Muutkaan XPERIA X3:n ominaisuudet eivät tuota pettymystä: kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä microUSB-liitäntä. Androidin päälle Sony Ericsson on monien muiden valmistajien tapaan rakentanut oman kustomointinsa.

Luotettavana lähteenä Sony Ericssoniin liittyvissä asioissa pidetty SEMC Blog on kertonut, että Rachaelin eli XPERIA X3:n julkistus tapahtuisi marraskuun alkupuolella, ehkäpä siis noin kolmen viikon sisällä tästä hetkestä. SEMC Blogin mukaan XPERIA X3 on tulossa kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat nimiltään Sensuous Black ja Luster White.

XPERIA X3 on merkittävä malli Sony Ericssonille. Sen odotetaan toimivan pohjana yhtiön tulevalle älypuhelinten mallistolle - jatkossa Sony Ericsson saattaa luopua Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmästä ja keskittyä Android-puhelinten ohella vain Symbiania käyttäviin älypuhelimiin. Toistaiseksi älypuhelimet ovat näytelleet Sony Ericssonin myynnissä varsin pientä osaa. Uutta virtaa yhtiö kuitenkin tarvitsee, sillä eilen julkaistu vuoden 2009 kolmannen neljänneksen osavuosikatsaus oli melko tummaa luettavaa.


Kuva alkuperäisessä täydessä koossaan

Kommentit (6)

ziug (vahvistamaton)

3

@2

No jee nokian viimeset 10 vuoden puhelimet: Nxx, 6xxxx, 4xxx, 1xxx, 3xxx, xxxx, Exx, xxxxx.....

Vastaa
kikuu
kikuu

4

@3

Niin? Nokian puhelimissa muuttaa sentään useampi kuin yksi kirjain :D

Nokia xxxx vs Sony Ericsson XPERIA Xx
100% muuttuvia merkkejä vs. n.15% muuttuvia merkkejä

Vastaa
ziug (vahvistamaton)

5

@4

Huoh, ei voi muuta sanoa. XPERIA -mallisto on niitä valmistajan lippulaivoja. Ja ne on sitäpaitsi XPERIA -mallisto on ollut olemassa vasta reilun vuoden. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja