Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: pikakatsaus piakkoin saapuvaan Nokia N97 miniin

6
Markus Lehtiniitty

Videolla: pikakatsaus piakkoin saapuvaan Nokia N97 miniin
Pienempi versio Nokian Symbian-puhelinten N97-lippulaivamallista on saapumassa markkinoille piakkoin. Mitä luultavimmin vielä lokakuun aikana uutuutta ei ainakaan Suomen markkinoilla tulla näkemään, mutta marraskuussa N97 mini kauppojen hyllyiltä jo löytynee.

Isoveljeensä verrattuna N97 mini on monella tapaa pienempi: se on sitä niin kokonaisuutena, näytön koon osalta (3,2 vs. 3,5 tuumaa) sekä sisäisen tallennusmuistin määrän suhteen (8 vs. 32 gigatavua). Lisäksi N97 ministä puuttuu esimerkiksi kameran linssinsuojus, mutta N97:n muistiongelmat on ratkaistu suuremmalla määrällä C:-aseman muistia.
N97 mini tulee markkinoille alusta alkaen uudella ohjelmistoversiolla, joka on tulossa tarjolle myös N97:lle. Tämän päivän esiin nostamallamme Symbian-Gurun videolla esitelläänkin N97 miniä sekä erityisesti joitakin uusia juttuja, joita N97 mini tuo N97:ään verrattuna.

Hinnaltaan N97 mini tulee asettumaan hieman N97:ää edullisemmaksi, tosin vielä toistaiseksi selkeän kuvan muodostaminen hinnoista on hieman vaikeaa. N97 mini on tulossa saataville myös Comes with Music -versiona. Nokia julkisti N97 minin Nokia World 09 -tapahtumassa syyskuun alussa.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (6)

herranjestas (vahvistamaton)

1

Woohoo kineettinen selaus! Kyllä Nokia on nyt keksinyt jotain uutta ja ihmeellistä!

Vastaa
herranjestas (vahvistamaton)

3

@2 Ei taida sinun ikäsi vielä riittää ymmärtämään sarkasmia. ;)
Jos Apple olisi tuonut tämän vasta nyt olisi ollut kymmenet Nokia-fanit täällä aukomassa päätään. Tai no - varmaankaan iPhonen suosio ei olisi niin ilmiömäinen jos tällainen yksinkertainen ominaisuus olisi alunperin puuttunut.

Vastaa
kikuu
kikuu

5

@4 Niimpä!

olen kylläkin huomioinut sen, että iPhonen käyttäjät v*ttuilevat Nokialaisten ominaisuuksista paljon enemmän kuin Nokialaisten käyttäjän iPhonen käyttäjille. Vaikka Nokian puhelimistä ei toistaiseksi ole mitään tärkeää puuttunut, kuten MMS ja videokuvaus.. ;)

Silti aika noloa, että Nokia ei ole lisännyt kineettistä selausta 5800:n. Esimerkiksi musiikkikappaliden selaus en erittäin tuskaista ilman "kinetiikkaa".

Vastaa
joopajoo (vahvistamaton)

6

unohtamatta totuutta etää windows mobile käyttäjät ovat tehneet nämä kaikki jo usean vuoden.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja