Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n supermenestys: KP100-peruspuhelinta myyty yli 30 miljoonaa kappaletta

1
Markus Lehtiniitty

LG:n supermenestys: KP100-peruspuhelinta myyty yli 30 miljoonaa kappaletta
LG on ilmoittanut myyneensä oheisessa kuvassa esiintyvää KP100-peruspuhelinmalliaan jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Koko matkapuhelinten historiassa kyseessä onkin siis erittäin merkittävä menestysmalli.

KP100 tuotiin ensimmäiseksi markkinoille Intiassa sekä Latinalaisessa Amerikassa vuoden 2008 tammikuussa, minkä jälkeen sen saatavuus on laajentunut maailmanlaajuiseksi. Puhelimesta on saatavilla sekä GSM- että CDMA-verkon versiot. LG on myös jatkanut KP100:n menestystarinaa KP105-, KP106-, KP107- sekä KP108-malleilla.
30 miljoonasta myydystä KP100-puhelimesta 20 miljoonaa kappaletta on ollut GSM-versiota ja 10 miljoonaa CDMA-versiota. KP100 on saavuttanut 30 miljoonan myydyn puhelimen rajan roimasti alle kahdessa vuodessa, mikä tarkoittaa että sen myynti on sujunut reilusti yli miljoonan puhelimen kuukausitahtia todella pitkään.

Luonnollisestikin KP100:n ominaisuudet ovat hyvin yksinkertaiset. Sen GSM-versio tukee kahta taajuutta (900/1800 MHz), sisältää 1,5 tuuman CSTN-tekniikalla toteutetun värinäytön, jonka tarkkuus on 128x128 pikseliä, GPRS-datayhteyden tuen sekä FM-radion. KP100 on varsin kompakti puhelin: paksuutta sillä on vain 12,6 millimetriä ja painoa 65 grammaa.

Vaikka KP100:n 30 miljoonan puhelimen myynti voi tuntua melko kovalta lukemalta, on sekin pientä verrattuna Nokian 1100-mallin suosioon aikanaan. Sitä toimitettiin yli 200 miljoonaa kappaletta sen noin neljän vuoden markkinoillaolon aikana.

Olemme aiemminkin kertoneet LG:n saavutuksista eri puhelinmallien myynnin osalta, muun muassa LG:n KM900 Arenan ylittäessä miljoonan puhelimen rajan, edullisen KP500 Cookie -kosketuspuhelimen yltäessä viiteen miljoonaan puhelimeen sekä LG:n myytyä yli viisi miljoonaa KU990 Viewty -kamerapuhelinta.

Kommentit (1)

BlasterX
BlasterX

1

Tuttavani sanoi, että juuri kyseisiä puhelimia jaettiin heidän firmassaan niinkuin klemmareita työntekijöille työsuhdepuhelimiksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja