Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Salaperäisestä tulevasta HTC:n Android-puhelimesta kuvia julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Salaperäisestä tulevasta HTC:n Android-puhelimesta kuvia julkisuuteen
Verkkoon on ilmestynyt kuvia HTC:n tulossa olevasta, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta kosketuspuhelimesta. Erikoista kuitenkin on, että puhelimesta ei kuvien lisäksi ole vielä toistaiseksi mitään varmaa tietoa.

Aiemmin HTC:lta on huhuttu olevan tulossa HTC Dragon -nimellinen uusi Android-puhelinten huippumalli, josta on nyt saatettu nähdä ensimmäiset kuvat - tai sitten kuvissa esiintyy jokin aivan muu malli.
Uudet kuvat julkisuuteen toi The Unlockr -sivusto, jolle ne oli lähettänyt tuntematon lähde. The Unlockrkaan ei ole varma, esiintyykö nyt nähdyissä kuvissa edellä mainittu HTC Dragon. Mahdollista se kuitenkin, mutta toisaalta kuvista löytyvä puhelin näyttäisi ennemminkin edullisen hintaluokan Android-puhelimelta kuin uudelta lippulaivamallilta, jollaista Dragonista on odotettu.

Kuvien perusteella ei voi tehdä kovinkaan kattavia päätelmiä myöskään uutuuden ominaisuuksista: Android-käyttöjärjestelmä, kosketusnäyttö, näytön alla kosketusherkät näppäimet ja pallo-ohjain sekä takana kamera kuvausvalon kera. Kuvissa näkyvän puhelimen kosketusnäyttö on arvioiden mukaan kooltaan ja tarkkuudeltaan HTC:n tähän astisia Android-puhelimia suurempi ja tarkempi.

Aiempien tietojen mukaan Dragonista pitäisi löytyä Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversio sekä tarkkuudeltaan 480x800 pikselin näyttö.

Kuvissa näkyvän puhelimen julkistus- tai myyntiintuloajankohdastakaan ei liioin ole mitään tietoja. Lisätietoja kuitenkin lienee odotettavissa uusien vuotojen myötä jo lähiaikoina.

HTC on toistaiseksi julkistanut neljä Androidilla varustettua puhelinta: Dream, Magic, Hero ja Tattoo.Kommentit (3)

kikuu
kikuu

2

@1 miksi loppuisi? Ei tällä hetkellä parempaakaan käyttistä ole.

Jotenkin ärsyttää noi HTC:n kaarevat alakulmat :O

Vastaa
a3hr (vahvistamaton)

3

Eiköhän tämä ole jollekin jenkkioperaattorille tehty puhelin, vähän muotoilun puolesta sopisi Sprintille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja