Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Julkistamaton Nokia 2220 slide uusissa kuvissa, julkistus piakkoin

8
Markus Lehtiniitty

Julkistamaton Nokia 2220 slide uusissa kuvissa, julkistus piakkoin
Nokian vielä julkistamattomasta, uudesta edullisen hintaluokan 2220 slide -liukukansipuhelimesta on nyt saatu julkisuuteen uusia, aiempaa selkeästi parempia kuvia. Aiemmin olemme kertoneet kyseisestä puhelimesta syyskuun alkupuolella. Uudet kuvat puhelimesta esiin toi Daily Mobile -sivusto.

2220 slide tulee olemaan Nokian toistaiseksi edullisin liukukansipuhelin markkinoille saapuessaan. Uutuuden julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina ja myös markkinoille puhelin on tulossa mahdollisesti vielä loppuvuoden aikana.
Uutuuden tulevasta tarkasta hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta se tulee mitä luultavimmin asettumaan alle 100 euroon. Nyt nähdyissä kuvissa esiintyvän värin ohella 2220 sliden pitäisi olla tulossa saataville myös viitenä muuna värivaihtoehtona, joista löytyy kuvat aiemmasta puhelinta käsittelevästä jutustamme.

Ominaisuuksiltaan 2220 slide on yksinkertainen. Se on rakennettu Nokian suljetulle Series 40 -käyttöjärjestelmälle ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 0,3 megapikselin VGA-kamera, tarkkuudeltaan 128x160 pikselin 65536 väriä toistava TFT-näyttö, Opera Mini -selain, 10 megatavua sisäistä muistia, FM-radio sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä.

2220 slide on kaksitaajuus-GSM-puhelin (900/1800 MHz) ja tukee myös GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

2220 sliden mitat ovat 97,2 x 47 x 15,9 millimetriä. Puheaikaa 2220 sliden pitäisi tarjota kahdeksan tuntia ja valmiusaikaa 400 tuntia.

Lisää kuvia löytyy Daily Mobilen jutusta!

Kommentit (8)

Puppek
Puppek

1

Näyttö vaikuttaa tarkuudeeltaan antiikkiselta verrattuna 5800:seen. Enpä surffaisi netissä tuollaisella, mutta soittelu ja tekstaaminen varmaan onnistuu ihan ok. Peruskapula.

Vastaa
jehu80
jehu80

2

Ärsyttää hieman, kun Nokialla on niin monta periaatteessa samaa mallia eri kuorissa. Monia hyviä on jokaisessa kategoriassa, mutta suurinosa on ei-hyviä. Jotkut puhelimet ovat myynnissä vain pari kuukautta, toiset taas lähes pari vuotta...

Vastaa
akse
akse

5

Nokialla on paljon malleja varmaan sen takia että niillä on tuotantovolyymit ja myyntialueet niin suuret. Eli jokaisell jotakin -> paljon myyntiä.

Vastaa
tomuaivo
tomuaivo

6

Häh.Opera Mini-selain valmiiksi asennettuna.Onko tämä uusi käytäntö vai onko tätä harrastettu jo pidempääkin?

Nokian oma selain on kyllä totaalista kuraa,joten onhan teossa järkeä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja