Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiado Grand 350 Pioneer - luksuspuhelin meteoriittitakakuorella

3
Markus Lehtiniitty

Mobiado Grand 350 Pioneer - luksuspuhelin meteoriittitakakuorella
Mobiado Grand 350 Pioneer on jälleen yksi uusi luksuspuhelin. Monista muista niin sanotuista luksuspuhelimista uutuuden erottaa kuitenkin sen takakansi, joka on valmistettu meteoriitista. Mobiado Grand 350 Pioneer tarjoaa siis jotain hyvin uniikkia useisiin nahkaisiin tai jalometallisiin luksusluureihin verrattuna.

Mobiadon mukaan uudella puhelimella halutaankin osoittaa kunnioituista Yhdysvaltain avaruusjärjestö NASA:lle, sekä erityisesti sen 37 vuotta sitten laukaistulle Pioneer 10 -avaruusalukselle, joka oli ensimmäinen asteroidivyöhykkeen läpi mennyt alus. Aluksen laukaisusta kuluneiden vuosien mukaisesti uusia Mobiado Grand 350 Pioneer -puhelimia tullaan valmistamaan vain 37 kappaletta.
Luksuspuhelimeksi Mobiado Grand 350 Pioneer on varustettu varsin hyvillä ja monipuolisilla teknisillä ominaisuuksilla. Siitä löytyy 16,7 miljoonaa väriä toistava, 2,36 tuuman laajakuvanäyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, QWERTY-täysnäppäimistö näytön alta, 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä microSD-muistikorttipaikka.

Mobiado Grand 350 Pioneer on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin ja tukee myös HSDPA-yhteyksiä 3G-verkossa. Lisäksi yhteyspuolen tarjontaan kuuluvat myös WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 2,5 mm:n kuulokeliitäntä sekä microUSB-liitäntä.

Painoa uudella luksuspuhelimella on käytettyjen materiaalien vuoksi tavallisiin lukemiin verrattuna melkoisesti - 217 grammaa, mittojen ollessa 114,1 x 57,4 x 12,1 millimetriä. Meteoriittitakakuoren ohella Mobiado Grand 350 Pioneerissa on käytetty muun muassa "avaruusalusalumiinia" sekä yksityiskohdissa myös safiiri- sekä rubiinikiviä. Mukana toimitetaan lisäksi vuohennahasta valmistettu kantolaukku.

Puhelimen oikealta reunalta löytyy puhelimen valmistuksen järjestysnumero 1-37 ja vasemmalta reunalta puolestaan puhelimen juhlistaman Pioneer 10 -aluksen tarkka laukaisuaika. Uutuuden takakuoren materiaalina käytetty Gibeon-meteoriitti löydettiin jo vuonna 1836 Namibiasta englantilaisen J.E. Alexanderin toimesta. Meteoriittin koostumuksesta 90 prosenttia on rautaa ja 8 prosenttia nikkeliä, minkä lisäksi mukana on pieniä koboltti- ja fosforimääriä.

Mobiado Grand 350 Pioneerin hinnasta ei ole tietoa, mutta se lienee tähtitieteellinen. Lisätietoa puhelimesta löytyy Mobiadon omilta tuotesivuilta.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja