Motorola tykittää: jo kolmannesta Android-puhelimesta kuvia ja tietoa

2
Markus Lehtiniitty

Motorola tykittää: jo kolmannesta Android-puhelimesta kuvia ja tietoa
Motorolan comeback lepää vahvasti uusien, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten harteilla. Toistaiseksi Motorola on julkistanut vasta ensimmäisen Android-puhelimensa, CLIQ/DEXT:in, mutta julkisuuteen on jo aiemmin kattavasti vuotanut myös Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin kautta markkinoille tuleva Droid.

Nyt julkisuuteen on puolestaan saatu merkittävästi lisätietoa ja kuvia Motorolan kolmannesta Android-puhelimesta, jonka kehitysnimi on Calgary. Myös se on tulossa Yhdysvalloissa saataville maan suurimman mobiilioperaattorin Verizonin kautta. Rakenteeltaan huomattavasti Droidia muistuttava Calgary sijoittuisi kuitenkin edullisempaan hintaluokkaan.

Calgarynkin kosketusnäytön alapuolelta löytyy kosketusherkät näppäimet, joita on tarjolla kolme kappaletta, ja lisäksi mukana on optinen joystick-ohjain. Droidin tapaan Calgaryn näyttöosan alta paljastuu QWERTY-täysnäppäimistö.



Calgaryn ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kolmen megapikselin kamera, GPS-paikannus ja digitaalinen kompassi, WLAN-yhteys, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi Calgaryssa käytössä on jälleen myös CLIQ/DEXT:istä löytyvä MOTOBLUR-kustomointi, jota Droidista ei löydy.

Ulkonäöltään Calgary vaikuttaa olevan oikeastaan edullisemman Droidin näköinen - mikään varsinainen kaunokainen Calgary ei myökään ole.

Tuoreet kuvat Calgarystä esiin toi The Boy Genius Report -sivusto, joka on viime aikoina kunnostautunut merkittävissä määrin Motorolan Android-puhelinten tuomisessa julkisuuteen.

Calgaryn lopullisesta mallinimestä tai tarkasta julkistus- ja myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta saatavilla olevien tietojen mukaan se saattaa saapua markkinoille vielä loppuvuoden aikana.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
kikuu (vahvistamaton)

1

Ei ole kyllä ihmiset väärässä kun sanovat, että nämä uudet Motorolat näyttävät aivan kuin TI:n laskimelta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.