Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola tykittää: jo kolmannesta Android-puhelimesta kuvia ja tietoa

2
Markus Lehtiniitty

Motorola tykittää: jo kolmannesta Android-puhelimesta kuvia ja tietoa
Motorolan comeback lepää vahvasti uusien, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten harteilla. Toistaiseksi Motorola on julkistanut vasta ensimmäisen Android-puhelimensa, CLIQ/DEXT:in, mutta julkisuuteen on jo aiemmin kattavasti vuotanut myös Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin kautta markkinoille tuleva Droid.

Nyt julkisuuteen on puolestaan saatu merkittävästi lisätietoa ja kuvia Motorolan kolmannesta Android-puhelimesta, jonka kehitysnimi on Calgary. Myös se on tulossa Yhdysvalloissa saataville maan suurimman mobiilioperaattorin Verizonin kautta. Rakenteeltaan huomattavasti Droidia muistuttava Calgary sijoittuisi kuitenkin edullisempaan hintaluokkaan.
Calgarynkin kosketusnäytön alapuolelta löytyy kosketusherkät näppäimet, joita on tarjolla kolme kappaletta, ja lisäksi mukana on optinen joystick-ohjain. Droidin tapaan Calgaryn näyttöosan alta paljastuu QWERTY-täysnäppäimistö.

Calgaryn ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kolmen megapikselin kamera, GPS-paikannus ja digitaalinen kompassi, WLAN-yhteys, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi Calgaryssa käytössä on jälleen myös CLIQ/DEXT:istä löytyvä MOTOBLUR-kustomointi, jota Droidista ei löydy.

Ulkonäöltään Calgary vaikuttaa olevan oikeastaan edullisemman Droidin näköinen - mikään varsinainen kaunokainen Calgary ei myökään ole.

Tuoreet kuvat Calgarystä esiin toi The Boy Genius Report -sivusto, joka on viime aikoina kunnostautunut merkittävissä määrin Motorolan Android-puhelinten tuomisessa julkisuuteen.

Calgaryn lopullisesta mallinimestä tai tarkasta julkistus- ja myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta saatavilla olevien tietojen mukaan se saattaa saapua markkinoille vielä loppuvuoden aikana.

Kommentit (2)

kikuu (vahvistamaton)

1

Ei ole kyllä ihmiset väärässä kun sanovat, että nämä uudet Motorolat näyttävät aivan kuin TI:n laskimelta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja