Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sony Ericssonin julkistamattomat kestävät puhelimet pyörityksessä

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: Sony Ericssonin julkistamattomat kestävät puhelimet pyörityksessä
Sony Ericssonilta on epävirallisten tietojen mukaan tulossa lähiaikoina uusi kestävämpi puhelinkaksikko, joista toinen olisi rakenteeltaan perinteistä patukkamallia ja toinen kestävämmäksi puhelimeksi poikkeuksellisesti liukukansimallia.

Uusi patukkamallinen Sony Ericsson tunnetaan toistaiseksi Susan-kehitysnimellä ja sen liukukansirakenteellinen sisarmalli Sunny-kehitysnimellä. Olemme kertoneet puhelimista aiemmin syyskuun alkupuolella.
Tämän päivän videonostossamme esillä ovat molemmat tulevat mallit tietokonerenderöidyillä esittelyvideoilla, joilla puhelimia pyöritetään valkoisella taustalla.

Puhelimet ovat kestävyydeltään vähintään jonkin verran iskuja sekä roiskevettä kestäviä. Tarkempaa tästä kuten ei myöskään puhelinten ominaisuuksista, julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta tai hinnoista ei toistaiseksi ole. Oikeastaan ainoa saatavilla oleva tieto ominaisuuksista liittyy kameraan: molemmista pitäisi löytyä tarkkuudeltaan viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalolla säestettynä.

Mielenkiintoista uutuuksissa on myös niiden käyttöliittymä sekä näytön alta löytyvien toimintonäppäinten asettelu. Ne antavat tiettävästi viitteitä Sony Ericssonin tulevasta peruspuhelinten alustan uudesta versiosta.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

user (vahvistamaton)

1

Tarvitseeko RSS syötteihin tuupata noita video scriptejä, riittäisi varmaan että ne olisi vain itse jutussa.

Vastaa
plasticma. (vahvistamaton)

3

on toi laturikuuloke liitin paljo parempi ku mikkään nokian liittimet...

Vastaa
Plasticma
Plasticma

4

Kaipaisinkin yhtenäistä kaikkien valmistajien kesken, micro-USB ja 3,5mm. Itse en kokemuksieni perusteella ainakaan kehu K800 mallin liitintä. Näyttäisi olevan noissakin pitkälti samanlainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja