Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Droid-puhelimia tuleekin useampia - Motorola Droidista esikatsausartikkeli

3
Markus Lehtiniitty

Droid-puhelimia tuleekin useampia - Motorola Droidista esikatsausartikkeli
Motorolan Droidista odotetaan toistaiseksi ehkäpä merkittävintä Android-puhelinta. Droid-nimen kyseinen on saamssa Yhdysvalloissa, jossa puhelin tulee myyntiin Verizon-operaattorin kautta. Droid-nimisiä puhelimia on Verizonilta tulossa useampiakin.

Ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Verizonin kaikki Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet tulevat saamaan Droid-nimen. HTC:nkin Verizonille tulossa oleva Android-puhelin, joka aiemmin on tunnettu Desire-nimellä, on saamassa nimekseen Droid Eris. Motorolan tuleva puhelin kuitenkin tultaneen tuntemaan pelkkänä Droidina ilman lisänimiä. Se tulee olemaan toistaiseksi Verizonin Android-puhelinten lippulaivamalli.
Uusista Droid-tiedoista kertoi ensimmäisenä Engadget Mobile -sivusto. Tietojen mukaan HTC:n Droid Eriksen pitäisi saapua markkinoille jo 6. marraskuuta - kyseessä on käytännössä Verizonin versio HTC Herosta. Motorolan Droidihan julkistetaan näillä näkymin 28. lokakuuta.

On erittäin mielenkiintoista, että Verizon aikoo ottaa käyttöön omaan alabrändin Android-puhelimille. Tämä kertoo myös Verizonin aikomuksista panostaa vahvasti Androidin tukemiseen, mikä on koko käyttöjärjestelmän kehityksen kannalta varmasti positiivinen asia.

Kattavasti Motorolan Droidista, joka tunnetaan myös Sholes- ja Tao-kehitysnimillä, kertonut The Boy Genius Report -sivusto on jälleen paljastanut lisää Droidista uuden, jälleen myös useilla kuvilla varustetun, esikatsausartikkelin muodossa. Uudenkin artikkelin perusteella Droid vaikuttaa toistaiseksi parhaimmalta Android-puhelimelta.


Droid Eris -nimen saava, aiemmin Desire-nimellä tunnettu Android-puhelin

Kommentit (3)

kerbo
kerbo

1

"Motorolan Droidihan julkistetaan näillä näkymin 28. lokakuuta."

Ja tässähän on Android 2 käyttis... Milloinhan se 1.6 versio oikein ilmestyy?

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

2

@1 Eiköhän se 1.6 ole jo tullut. Jonkin aikaa tietysti menee siihenkin, että valmistjat tuovat niitä päivityksiä, mutta silti.

Vastaa
kerbo
kerbo

3

Lainaus:

@1 Eiköhän se 1.6 ole jo tullut. Jonkin aikaa tietysti menee siihenkin, että valmistjat tuovat niitä päivityksiä, mutta silti.

Juu, on se näköjään jo kyllä ilmestynyt, mutta ei Herolle :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja