Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta timanteilla höystetty AURA-luksuspuhelin

8
Markus Lehtiniitty

Motorolalta timanteilla höystetty AURA-luksuspuhelin
Motorola on julkistanut AURA-puhelimestaan uuden tavallistakin enemmän luksusta tarjoavan version. Jo perusversiona puhelinten ylähintaluokkaan sijoittuvan AURA:n erikoisversio on koristeltu timantein ja on nimeltään Motorola AURA Diamond Edition.

AURAn uusi versio on päällystetty 18 karaatin kullalla ja siitä löytyy yhteensä 34 pientä timanttia, joista 30 on sijoitettu AURA:n pyöreänmuotoisen näytön ylä ja alapuolelle.
Ominaisuuksien osalta uusi timanttiversio pysyy perusmallin linjoilla tarjoten muun muassa tuen neljälle GSM-taajuudelle (850/900/1800/1900 MHz), CrystalTalk-teknologian, stereo-Bluetoothin, musiikki- ja videosoittimet, sähköpostin, verkkoselaimen, kahden megapikselin kameran sekä kaksi gigatavua sisäistä talllennusmuistia.

AURA Diamond Editionin myynnin pitäisi alkaa vielä lokakuun aikana valituilla markkinoilla ja valittujen myyntikanavien kautta. Muun muassa Isossa-Britanniassa uuden timantti-AURA:n odotetaan saapuvan kauppoihin 26. lokakuuta. Puhelimen hinnaksi on kerrottu noin 3 500 puntaa, joka kääntyy reiluksi 3 800 euroksi.

Alkuperäisen AURA:n Motorola julkisti lokakuussa 2008. Puhelimen erikoisuuksia ovat sen pyöreä näyttö sekä myös melko harvinainen sviwel-rakenne. Mielenkiintoinen on myös puhelimen avausmekanismi: sen kerrotaan koostuvan yli 200 yksittäisestä osasta.Kommentit (8)

juupa juu... (vahvistamaton)

3

Tota on tullut testattua Ruoholahden verkkokaupassa. Hyvältähän tuo vaikutti. Perusversio on mielestäni todella tyylikäs.

Mutta tosiaan. Hieman ihmetyttää, että kuka ostaa noita huippukalliita muotipuhelimia.

@ 2.

Jos muotipuhelimissa olisi huippuominaisuudet, nörtit alkaisivat ostaa niitä ja muotipuhelimien imago muuttuisi.

Vastaa
kikuu
kikuu

4

Niin siis kuka oikeasti ostaa näitä luksuspuhelimia?

Vaikka olisi kuinka rikas ja kuuluisa, luulisi, että haluaisi oikeasti hyvän puhelimen. Tai mjaa joku Britney Spears nyt olisi sen verran tyhmä, että ostaa kaikkea kallista, jonka nimessä on luxus...

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

5

Jos luksuspuhelin pitäisi jostain ihmeen syystä hankkia, ostaisin takuuvarmasti Auran.

Vertut näyttää ihan siltä kuin olisi viskattu puhelimen osat laatikkoon ja mukaan muutama pultti ja mutteri ja sit vaan ravisteltu.

Vastaa
joojoo (vahvistamaton)

6

On aikamoista asiakkaiden aliarvioimista laittamalla vanhaan malliin muutama timantti ja myymällä sitä sitten luxus puhelimena.
voihan jokainen itse liimailla koruja ja saada saada myös luxuspuhelimen.

Vastaa
jartar
jartar

7

Omasta mielestäni tyylikäs ja hieno känny. Korkea hinta takaa sen että samanlaisia ei tule kadulla yhtenään vastaan. Suurin osa ihmisistä tarvitsee puhelinta vain soittamiseen ja tekstaamiseen joten perusominaisuudet yleensä riittää.

Jos tarpeeksi tienaa niin on ihan sama maksaako känny 40€ vai 4000€.

Vastaa
kikuu
kikuu

8

On tämä kyllä näistä luxu puhelimista hienoin. Ei tätä kukaan normaali ihminen kuitenkaan osta, joten hintahan voi olla vaikka 10000€.

Silti, luulisi että tämän hinnalla saisi jonkun mittatilaustyönä tehdyn kännykän, joka miellyttäisi enemmän kuin tämä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja