Nokialta violetteja Illuvia-erikoisversioita puhelimista Hollannissa

5
Markus Lehtiniitty

Nokialta violetteja Illuvia-erikoisversioita puhelimista Hollannissa
Nokia on tuonut Hollannissa markkinoille The Phone Housen kautta Illuvia-erikoisversiot kolmesta puhelinmallistaan. Illuvia-versiot on nähty 5530 XpressMusicista, 6700 classicista sekä 6303 classicista.

Illuvia-versiot puhelimista eroavat tavallisista violetilla värillä. Niin puhelinten myyntipakkaukset, puhelinten ulkoasut sekä käyttöliittymän teemat ovat väriltään violettisia Illuvia-erikoismalleissa. Illuvia-nimi on pienoinen mysteeri, sillä minkäänlaista taustaa tai selittävää tekijää sille ei ilmeisestikään ole.

Mielenkiintoista on pohtia, ovatko Illuvia-versiot tulossa markkinoille myös muualla kuin Hollannissa. Toistaiseksi tästä ei ole minkäänlaisia viitteitä, mutta asiaa ei myöskään ole kiistetty. On hyvinkin mahdollista, että erikoisversiot ovat tulossa markkinoille myös laajemmin. Tiedustelemme asiaa Nokian viestinnästä ja kerromme, jos esiin tulee jotakin kertomisen arvoista.



Joka tapauksessa uudet Illuvia-versiotkin korostavat Nokian uskomattoman monipuolista valikoimaa. Kymmenien puhelinmallien valikoima laajenee vielä merkittävästi puhelinmallien erilaisten erikoisversioiden ja variaatioiden myötä.

Viime aikoina olemme kertoneet myös muun muassa N97 ministä Singaporen markkinoille yhteistyössä RAOUL-muotitalon kanssa luodusta N97 mini RAOUL Limited Edition -erikoismallista.

Nokialta on lähiaikoina tulossa epävirallisten tietojen mukaan myös uusi muotipuhelinmallisto, joka tulee mitä luultavimmin korvaamaan ainakin osittain nykyisen Supernova-malliston. Odotettavissa lienee Nokian aiemmista muotipuhelinmallistoista päätellen ainakin kolmen uuden, samaa muotoilullista teemaa noudattavan puhelimen esiintulo. Puhelimista ei toistaiseksi ole vuotanut tarkempia tietoja julkisuuteen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
anttipng (vahvistamaton)

1

Ainakin The Phone Housella täällä Barcelonassa oli noita myynnissä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
j4k3 (vahvistamaton)

5

Gigantin valikoimasta löytyvät myös Illuvia-mallit, sekä netistä että myymälöistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.