Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palmin Pixi saapumassa markkinoille piakkoin

2
Markus Lehtiniitty

Palmin Pixi saapumassa markkinoille piakkoin
Palmin toinen uuden aallon älypuhelin, Pixi, on saapumassa piakkoin markkinoille Yhdysvalloissa. Ensimmäinen webOS-puhelin Pre on jo myös saapunut Euroopan suurimmille markkinoille. Kummankaan rantautumisesta Suomeen ei kuitenkaan toistaiseksi ole merkkejä.

Yhdysvalloissa Palm Pixi saapuu markkinoille Sprint-operaattorin kautta 15. marraskuuta. Hintaa sillä tulee olemaan 99,99 dollaria Sprintin kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa, kun Pretä myydään nykyisin 50 dollaria kalliimmalla. Palm Pixi tulee saapumaan myyntiin verkon, Sprintin omien myymälöiden, Best Buyn, RadioShackin ja valittujen Wal-Martien kautta.
Pixin 50 dollarin hintaero verrattuna vanhempaan, mutta kyvykkäämpään Prehen on melko pieni eikä nykyhinnalla Pixille voi ennustaa kovikaan suurta myyntimenestystä.

Palm Pixin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,63 tuuman kosketusnäyttö (tarkkuus 320x400 pikseliä), näytön alta löytyvä QWERTY-täysnäppäimistö, kahden megapikselin kamera ilman automaattitarkennusta, LED-kuvausvalo, GPS-paikannus, internetselain, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, stereo-Bluetooth-yhteys, microUSB-liitäntä sekä kiihtyvyysanturi. Pre-isoveljestään Pixi eroaa muun muassa rakenteellaan, pienemmällä näytöllä, heikommalla kameralla, WLAN-yhteyden puuttumisella sekä prosessorin vaihtumisella tehottomampaan.

Myös Pixin GSM-versio on jo vuotanut julkisuuteen kuvien muodossa, mutta sen markkinoilletulon ajoittumisesta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Pre saapui Euroopassa markkinoille hiljattain, mutta vain Euroopan suurimmilla markkinoilla Telefonican omistamien operaattoreiden kautta.

Sekä Palm Pixi että Pre olisi mukavaa nähdä Suomenkin markkinoilla. Kyseessä on kuitenkin kaksi varsin monipuolista sekä virkistävän erilaista älypuhelinta.

Kommentit (2)

D00mer
D00mer

1

Hyvältähän toi näyttää, mutta miksi näppäimistön ja näytön välillä pitää olla niin paljon tyhjää tilaa? Eikö esim. näppäimistöä olisi voinut tehdä isommaksi tjs?

Vastaa
lepanen
lepanen

2

Siinä on näppäimistön ja näytön välillä eräänlainen suuntaohjain, jolla suljetaan sovellukset ja liikutaan eri sovellusten välillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja