Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA:n mobiili-tv maksaa 7,90 euroa kuussa

4
Markus Lehtiniitty

DNA:n mobiili-tv maksaa 7,90 euroa kuussa
DNA on paljastanut uuden DNA Mobiili TV -palvelunsa hinnoittelun. Palvelun ilmainen tutustumisjakso päättyy tänään ja 28. lokakuuta alkaen palvelusta peritään 7,90 euron kuukausimaksua. DNA tarjoaa toistaiseksi ainoana palveluntarjoajana mobiili-tv-palveluita asiakkailleen.

Mobiilitelevisio teki Suomessa comebackin lokakuun alkupuolella, kun YLE:n kanavat, MTV3 sekä Sub palasivat palasivat tai tulivat kanavatarjontaan mukaan ja DNA ilmoitti aloittavansa palvelun kaupallistamisen.
Aiemmassa, DVB-H-mobiili-tv-verkkoa ylläpitävän Digitan kesällä tekemässä kyselyssä ihmiset olivat valmiita maksamaan mobiili-tv-palvelusta noin viisi euroa kuussa. Tähän verrattuna DNA:n palvelulle lyömä hinta edustaa siis merkittävää ylihintaa, mutta DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen on kertonut It-viikko-sivustolle, että liiketoiminta olisi viiden euron kuukausimaksulla ollut tappiollista.

DNA:n mukaan mobiili-tv-palvelun voi tilata kuukaudeksi kerrallaan tai jatkuvana tilauksena, jolloin tilaus uusiutuu automaattisesti kuukauden välein. Palvelun hinta laskutetaan matkapuhelinlaskulla.

Mobiili-tv-verkossa voi seurata YLE TV1:n ja YLE TV2:n sekä kotimaisia että ulkomaisia sisältöjä, MTV MEDIA:n MTV3- ja Sub-kanavia sekä The Voice -tv-kanavaa. YLE:n radiokanavista mukana ovat YleX- ja YLE Radio1-kanavat ja lisäksi tarjolla on kuvaradiokanavina Radio Nova, Iskelmä ja The Voice. Merkittävimmistä televisiokanavista joukosta puuttuu siis Sanoma Entertainmentin Nelonen, joka luopui mobiili-tv:n tukemisesta noin vuosi sitten.

Mobiili-tv-verkko kattaa toistaiseksi pääkaupunkiseudun kehyskuntineen sekä laajasti Tampereen, Oulun sekä Turun ja Salon seudun. Katseluun vaaditaan DVB-H-tuellinen laite, joita toistaiseksi Suomessa on markkinoilla vain Nokialta. Näitä ovat N77, N92 ja N96 (kuvassa) - lisäksi erillisellä SU-33W-lisälaitteella DVB-H-tuki saadaan 5800 XpressMusic -, N73-, N79-, N85-, N97- sekä E75-puhelimiin.

Lisätietoa DNA Mobiili TV -palvelusta löytyy sen tuotesivuilta.

Kommentit (4)

waiski
waiski

1

Taitaa jäädä välistä tämä palvelu. Kuuluvuus on mitä sattuu täällä oulun eteläpuolella ja ainakin n96:ssa katseluohjelma on hidas ja epävakaa usean softapäivityksen jälkeenkin. Ja harvoinpa sitä itse asiassa tarvisi, kun joka puolella on oikeitakin televisioita.

Vastaa
konverter
konverter

2

En tule ikinään maksamaan kännytv:stä erikseen.

Antenniverkon digiviritin pitäisi olla joka puhelimessa vakiona. Korean pojat hoitavat tämänkin homman kotiin jossain vaiheessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja