Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia markkinoi N900:aa häävideolla!

16
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokia markkinoi N900:aa häävideolla!
Nokia on N900:n yhteydessä ottanut käyttöön hieman erilaisen markkinointiotteen kuin aiemmin. N900:aa on markkinoitu todella tiiviisti juuri verkon kautta, mikä laitteen kohderyhmän huomioiden ei liene yhtään huonompi valinta.

Yhtenä merkittävänä osana N900:n markkinointia ovat olleet lukuisat videot. Videoita on tehnyt niin Nokia Conversations -blogi kuin myös esimerkiksi Maemo 5 UI Team. Nyt N900:n ympärillä pyörii uusi Offline As It Happens -kampanja, jossa videoiden henkilöt yleisesti ottaen joutuneet jonkinmoiseen pulaan, josta N900 olisi voinut heidät auttaa pois tai muuten auttaa.
Tämän päivän videonamme on edellä mainittuun sarjaan kuuluva häävideo, joka löytyy alta. Sarjaan kuuluvia muitakin videoita löytyy YouTubesta: tästä kalastamaan tai tästä jalkapallo-otteluun.

Laajan videopanostuksen ohella N900 on markkinoitu jo ennen markkinoilletuloa muun muassa N900 meetup -tapahtumissa ympäri maailmaa.

N900:n toimitusten alkamisesta tuorein tarkka tieto on edelleen marraskuu ja tarkemmin marraskuun puoliväli, vaikka huhuja markkinoilletulon siirtymisestä jopa joulukuun puolelle on jo kuultukin.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (16)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

Juu toivottavasti ei maaliskuulle menis kuitenkaan. :)
"N900:n toimitusten alkamisesta tuorein tarkka tieto on edelleen marraskuu ja tarkemmin maaliskuun puoliväli"

Vastaa
akse
akse

7

Heh ja mitä tossa on video response, se morsian, jolla on lahjapaketeissa n900:sia vissiin. Myy niitä ebayssa tjsp :)

Vastaa
roka (vahvistamaton)

9

"N900:aa on markkinoitu todella tiiviisti juuri verkon kautta, mikä laitteen kohderyhmän huomioiden ei liene yhtään huonompi valinta."

Harmi vaan, että tästäkin kohderyhmästä surullisen suuri osa on +30 vuotiaita yksineläjiä, joiden aika kuluu lähinnä koneiden parissa. ;)

Vastaa
Aapeli (vahvistamaton)

10

Ota tästä nyt selvää...

"N900:n toimitusten alkamisesta tuorein tarkka tieto on edelleen MARRASKUU ja tarkemmin MAALISKUUN puoliväli, vaikka huhuja markkinoilletulon siirtymisestä jopa JOULUKUUN puolelle on jo kuultukin. "

Vastaa
tr (vahvistamaton)

12

Matkapuhelinfoorumilla Nokia Online Kaupan edustaja kertoo näin

"Asiakaspalvelun nimissä minä täällä olen joten voin antaa alustavan arvion että aloitamme toimitukset marraskuun viimeisellä viikolla."

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

13

Ei näkyny n900 edes messuilla,tosin samsung oli hyvin edustettu omnia pro:lla, jopa ericssonin mallisto oli kokeiltavana.. Mitähän ne oikein Nokialla kuvittelee, perun kyllä tilaukseni kohta kun puhelin vaan siirtyy eteenpäin koko ajan, syytä siihen kuitenkin jätetään kertomatta? Ois se nyt oikeasti ollu ihan paikallaan että N900 olisi hehkutettu messuilla jos on niin hyvä mitä kaikki puhuu, omnia pro on aika todennäköinen vaihtoehto tolle n900 luurille, sitä pääsin nimittäin kokeilemaan.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

14

tr, Kiitos tiedosta.

@13
Ei ole Nokia kertonut syytä? Kerrottiinhan sitä, että käyttäjäpalautteen johdosta viilaavat puhelinta vielä. Mitä muuta olisi pitänyt kertoa?
Siitä toki ollaan samaa mieltä, että erikoista jos ei N900:sta oo nyt messuilla ollut, kun on kuitenkin tulossa. Olisiko viime hetken muutoslistalla sittenkin jotain suurempaakin, kun ei haluta enää jo nähtyjä protoja esitellä laajemmin?

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

15

Hyvähän se on tekevät sen mahdollisimman valmiiksi. Ettei tule ulos samanlaista raakiletta kuin N97 oli. Tällä hetkellä se on jo ihan normaalisti toimiva muiden puhelimien joukossa. Antaa poikien ny hioo sitä, pääasia että ehtii kuusen alle :)

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

16

Niin niin, käyttäjäpalautteen takia, mutta mitähän siinä palautteessa on? Ainut hyväksyttävä syy minkä min keksin on että ne sittenkin on laittamassa usb-host tuen puhelimeen. Toivon että kyseessä ei ole softapuolen viimestelyjä jotka aiheuttavat myöhästymistä.. >-<

Ja mua muutenkin ihmetyttää että nokia loistaa poissaolollaan digiexpoil, mites se booklet? =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja