Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä läpinäkyvällä näytöllä varustettu Sony Ericsson XPERIA Pureness

10
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä läpinäkyvällä näytöllä varustettu Sony Ericsson XPERIA Pureness
Sony Ericssonin XPERIA Pureness lienee yksi "viileimpiä" puhelimia, joita toistaiseksi on nähty. Sen erikoisuus on - ei vähempää eikä enempää kuin - läpinäkyvä näyttö. Tämän päivän videollamme XPERIA Purenessia poistetaan myyntipakkauksestaan ja sitä ja sen toimintoja esitellään.

Yleisesti ottaen tällaisen laitteen voisi olettaa jäävän vain konseptin asteelle, mutta XPERIA Pureness on tulossa myös markkinoille asti saataville. Puhelimen jakelustrategia poikkeaa hieman tavallisesta, ja Purenessia tullaan myös myymään muualla kuin tavallisissa puhelinliikkeissä. Ja hintaa uutuudella tullee olemaan "tarpeeksi" - joidenkin arvioiden mukaan Euroopassa noin 600 euroa. Markkinoille Purenessin pitäisi saapua aiempien tietojen mukaan marraskuun aikana.
Ominaisuuksien osalta XPERIA Pureness ei tarjoa. Puhelinta markkinoidaan lauseella "puhu, tekstaa, aika - lomaa teknologiasta", joka varmasti kertoo paljon. Peruspuhelinominaisuuksien mitään ylimääräisiä herkkuja ei siis XPERIA:sta juurikaan löydy - kyseessä on Sony Ericssoninkin mukaan yksinkertainen tyylipuhelin.

Kyseessä on mielestäni yksi vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista, sillä kerrankin tarjolla on jotain aivan erilaista verrattuna kymmeniin kosketus- tai älypuhelimiin. Alta löytyvä video on MobileBurn-sivuston käsialaa.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (10)

hh (vahvistamaton)

1

Ei muuta vikaa kuin näytöstä ei näe mitään ja muistuttaa halpaa kaukosäädintä.

Vastaa
Superi79
Superi79

5

Eikös ole olemassa hieman parempiakin tapoja toteuttaa läpinäkyvä näyttö? Muistan nähneeni jotain YouTubessa.

Tuosta olisi saanut paaaaljon tyylikkäämmänkin ja sliipatumman näköisen. Esim hipaisunapit samassa lasipinnassa. Ihme muovinen design tuohon hintaan nähden.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

6

Ruma, turha, jne.... Ketä toi puhelin oikeesti kiinnostaa? Ja miks siit näytöst pitäis nähdä läpi???

Vastaa
oh-no (vahvistamaton)

7

Katsos kun jotkut kenties haluavat tämän ostaa. Sinun ei tarvitse. Systeemiä kutsutaan myös markkinataloudeksi.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

8

@7. Jaa, no juurihan kysyin: ketä tää oikeesti kiinnostaa? Voin aika varmuudella sanoa, että tossa ei oo mitään ihmeellistä miksi toi olisi kovin mahtava juttu markkinoilla.
Ja ei tosiaan tarvitsekaan ostaa, enkä sitä kommentoinutkaan, vaan puhelinta yleensä. Tuskin tulee lyömään läpi.
Jos tätä systeemiä kutsuttaisiin markkinataloudeksi, olisi Sonyerkki aika kusessa, jos ei parempaa keksi.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

9

Vuoden vitsi :D Koska kohan tehään näytötön kännykkä jossa ei ole puhe ohjausta. Tuosta näytöstä ei ole muuta kuin haittaa. Joutuu pitää aina jotain mustaa tuossa takana että erottaa jotain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja