Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sony Ericsson kiusoittelee tulevalla Android-puhelimellaan

6
Markus Lehtiniitty

Videolla: Sony Ericsson kiusoittelee tulevalla Android-puhelimellaan
Sony Ericsson tulee julkistamaan ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa ensi viikon tiistaina, 3. marraskuuta. Sony Ericsson on jo aiemmin luonut kiinnostusta tulevaan uutuuteensa What's next? -kampanjasivulla ja nyt myös lyhyellä, kiusoittelevalla videolla.

Mitä luultavimmin lopulta nimen XPERIA X10 saava Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin on ominaisuuksiltaan aivan Android-puhelinten kärkikaartia. Laitteen suoritin, näyttö ja kamera muodostavat mahtavan kolmikon. Voimaa tarjoaa Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-alustan suoritin, näyttävyyttä neljän tuuman WVGA-tarkkuuden näyttö ja laadukkaita kuvia 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Sisäistä tallennusmuistiakin pitäisi mukana olla 32 gigatavua ja myös muut ominaisuudet ovat kunnossa.
Vaikka uutuuden julkistus tulee tapahtumaan ensi tiistaina, markkinoille uutuutta saadaan kuitenkin ilmeisestikin odottaa ensi vuoden puolelle - mahdollisesti tammikuuhun.

Mitään varsinaista uutta tietoa alle oleva video ei tarjoa, sillä myös kehitysnimellä Rachael tunnettu puhelin on vuotanut julkisuuteen laajasti jo useasti aiemmin.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (6)

roka (vahvistamaton)

3

Sony Ericssonin tuntien hinta on sitä 1000-1500€ luokkaa. :) Muuten voisikin olla seuraava luurini, mutta vain ja ainoastaan jos siinä EI ole perus-Androidia...

Vastaa
Tonoppeli
Tonoppeli

4

Ei ole perus-android, vaan käsittääkseni SE on tehnyt siihen oman käyttiksen rinnalle samaan tapaan kuin HTC teki Heroon. Videoitahan tuosta käyttiksestä löytyykin ja täytyy sanoa, että komialta vaikuttaa.

Vastaa
Rex (vahvistamaton)

5

Ei SE mitään omaa käyttistä ole siihen tehnyt vaan käyttöliittymän (tavallaan skin) Androidin päälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja