Kohuttu DROID Eurooppaan Motorola MILESTONE -nimisenä?

2
Markus Lehtiniitty

Kohuttu DROID Eurooppaan Motorola MILESTONE -nimisenä?
Motorolan varsin paljon innostusta ja ennakkokohua nostattanut uusi Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, joka Yhdysvalloissa tunnetaan Motorola DROID:ina, saapuu tuoreiden tietojen mukaan ainakin Saksassa markkinoille Motorola MILESTONE -nimisenä.

Saksassa Motorolan uutuuden on tuomassa markkinoille ainakin O2-operaattori, jonka kautta tiedot Eurooppa-version nimestä ovat julkisuuteen vuotaneet. Asiasta ovat kertoneet muun muassa The Boy Genius Report sekä saksalainen AndroidPIT.

AndroidPIT esitteli alta löytyvää kuvaa O2:n tuoteluettelosta, minkä lisäksi O2:n verkkosivuilta löytyy kuva Motorola MILESTONE -nimellä sekä Motorola MILESTONE esiintyy myös O2:n hintalistassa (PDF-linkki), jonka mukaan sillä on hintaa 404,20 euroa ilman arvonlisäveroa. Hintalistan mukaan Motorola MILESTONE:n pitäisi saapua Saksassa markkinoille jo viikolla 46, joka alkaa 9. marraskuuta. Virallisia julkistuksiakin asian osalta voitaneen siis odottaa nopealla aikataululla.



Toistaiseksi ei tiedetä, onko Motorola MILESTONE laitteen nimi Saksan ohella myös muilla Yhdysvaltain ulkopuolisilla markkinoilla, mutta erittäin luultavasti näin on. Nimi on osuva, sillä merkittävä virstanpylväs uutuus Android-puhelinten joukossa onkin.

DROID/MILESTONE on ensimmäinen uudella Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversiolla varustettu laite ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

Eurooppaan saapuva versio eroaa yhdysvaltalaisesta DROID:ista ainakin verkkotukensa osalta. Kun DROID on Verizonille räätälöitynä mallina CDMA-verkkojen puhelin, niin Eurooppa-versiosta löytyy luonnollisesti tuki GSM- ja WCDMA-verkoille. Tällainen versio laitteesta on nähty myös jo videollakin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
3thd5gsgfh (vahvistamaton)

2

On. Jos edes Pohjoismaihin tulee, niin hintaa varmaan Suomesta löytyy vähintään sen 599€. Niin, ja näppäimistöstä turha odottaa ääkkösversiota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.