Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kohuttu DROID Eurooppaan Motorola MILESTONE -nimisenä?

2
Markus Lehtiniitty

Kohuttu DROID Eurooppaan Motorola MILESTONE -nimisenä?
Motorolan varsin paljon innostusta ja ennakkokohua nostattanut uusi Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, joka Yhdysvalloissa tunnetaan Motorola DROID:ina, saapuu tuoreiden tietojen mukaan ainakin Saksassa markkinoille Motorola MILESTONE -nimisenä.

Saksassa Motorolan uutuuden on tuomassa markkinoille ainakin O2-operaattori, jonka kautta tiedot Eurooppa-version nimestä ovat julkisuuteen vuotaneet. Asiasta ovat kertoneet muun muassa The Boy Genius Report sekä saksalainen AndroidPIT.
AndroidPIT esitteli alta löytyvää kuvaa O2:n tuoteluettelosta, minkä lisäksi O2:n verkkosivuilta löytyy kuva Motorola MILESTONE -nimellä sekä Motorola MILESTONE esiintyy myös O2:n hintalistassa (PDF-linkki), jonka mukaan sillä on hintaa 404,20 euroa ilman arvonlisäveroa. Hintalistan mukaan Motorola MILESTONE:n pitäisi saapua Saksassa markkinoille jo viikolla 46, joka alkaa 9. marraskuuta. Virallisia julkistuksiakin asian osalta voitaneen siis odottaa nopealla aikataululla.

Toistaiseksi ei tiedetä, onko Motorola MILESTONE laitteen nimi Saksan ohella myös muilla Yhdysvaltain ulkopuolisilla markkinoilla, mutta erittäin luultavasti näin on. Nimi on osuva, sillä merkittävä virstanpylväs uutuus Android-puhelinten joukossa onkin.

DROID/MILESTONE on ensimmäinen uudella Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversiolla varustettu laite ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

Eurooppaan saapuva versio eroaa yhdysvaltalaisesta DROID:ista ainakin verkkotukensa osalta. Kun DROID on Verizonille räätälöitynä mallina CDMA-verkkojen puhelin, niin Eurooppa-versiosta löytyy luonnollisesti tuki GSM- ja WCDMA-verkoille. Tällainen versio laitteesta on nähty myös jo videollakin.

Kommentit (2)

3thd5gsgfh (vahvistamaton)

2

On. Jos edes Pohjoismaihin tulee, niin hintaa varmaan Suomesta löytyy vähintään sen 599€. Niin, ja näppäimistöstä turha odottaa ääkkösversiota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja