Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: näin robotti pelaa Rock Bandia iPhonella

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: näin robotti pelaa Rock Bandia iPhonella
Erilaiset musiikkiin kytkeytyvät naputtelupelit ovat nousseet suosioon myös Applen iPhonella. Perinteisiltä pelikonsoleiltakin tuttu Rock Band on myös saapunut iPhonelle omana versionaan, tosin valitettavasti Suomessa peliä ei ainakaan toistaiseksi App Storesta vielä ole saatavilla.

Pelaaminen voi kuitenkin käydä tylsäksi tai toisaalta olla liian vaikeaa, jolloin voi keksiä päivän videotamme vastaavia ideoita. Kyseisessä videossa esitellään robottia pelaamassa Rock Bandia iPhonella.
Robotin ja videon takana on Joe Bowers, joka on myös kuvaillut robotin rakennusprojektia yksityiskohtaisesti omassa blogissaan.

Arduino-alustalle perustuvan laite käyttää valoisuuden tunnistia putoavien kohteiden tunnistamiseen ja painelee tämän jälkeen automaattisesti näyttöä kolmella tapilla, joiden päistä löytyy sähköä johtavaa vaahtomuovia. Bowers on myös julkaissut laitteen toiminnassa tarvittavan ohjelmakoodin, joten periaatteessa sen ja ohjeiden avulla vastaavan laitteen rakentamisen pitäisi olla mahdollista kenelle vaan!Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja