Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on ensimmäiset kunnon kuvat Sony Ericssonin tulevasta Symbian-kosketuspuhelimesta

12
Markus Lehtiniitty

Tässä on ensimmäiset kunnon kuvat Sony Ericssonin tulevasta Symbian-kosketuspuhelimesta
Sony Ericssonin jo aiemmin epämääräisesti huhutusta, tulevasta Kurara-kehitysnimellisestä Symbian-kosketuspuhelimesta on nyt saatu ensimmäiset edes jotain paljastavat kuvat julkisuuteen. Nytkin esiin tulleet kuvat ovat kuitenkin vielä hyvin pienikokoisia - parempia kuvia kuitenkaan tuskin tarvitsee odottaa kovinkaan kauaa. Uudet kuvat julkisuuteen toi PhonesDB-sivusto.

Kurarasta odotetaan pikkuvelimallia Sony Ericssonin markkinoille saapumaisillaan olevalle Satio-huippumallille. Aivan vaatimattomia eivät kuitenkaan Kurarankaan toistaiseksi tiedossa olevat ominaisuudet ole.
Toistaiseksi saatavilla olevien tietojen mukaan Kurarasta pitäisi löytyä 8,1 megapikselin kamera HD-tason videokuvauksella, 3,5-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö sekä Symbian-käyttöjärjestelmä. Puhelin kuuluisi Sony Ericssonin tuoreeseen Entertainment Unlimited -sarjaan. Satiosta löytyy tarkkuudeltaan 12,1 megapikselin kamera.

Kuraran julkistuksen ja markkinoilletulon odotetaan toistaiseksi tapahtuvan vuoden 2010 aikana - mitä luultavimmin alkupuoliskolla. Puhelimen hintatasosta ei toistaiseksi ole minkäänlaista tietoa - luonnollisesti jonkin verran Satiota edullisempi uutuus kuitenkin tulee olemaan.

Kurarassa käytössä oleva käyttöjärjestelmäversio on yhä ilmeisesti sama kuin Satiossa - Symbian ^1, joka tunnetaan myös S60 5th Editionina. Myös ensimmäisiä tuoreemmalla Symbian^2:lla varustettuja puhelimia odotetaan markkinoille suunnilleen samoihin aikoihin Kuraran kanssa.

Kurara ei tule olemaan puhelimen lopullinen mallinimi, vaan kyseessä on vain puhelimen kehitysnimi.

Sony Ericssonin odotetaan jatkossa panostavansa aiempaa huomattavasti enemmän älypuhelimiin - ja käyttöjärjestelmien osalta pääosaa tulevat näyttelemään Symbian sekä Googlen Android, kun taas Microsoftin Windows Mobile on ajautumassa Sony Ericssoninkin mallistossa sivuraiteille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Ibanez90
Ibanez90

1

Aluksi katoin että kerrankin voisi ostaa Sony eriksonin mutta sitten huomasin että siinähän on symbian. Enpä sitten ostakkaan. Ihan periaatteenkin takia en enää symbianiin koske tarpeeksi tullut kärsittyä jo sen takia.

Vastaa
ssagsdf (vahvistamaton)

3

@1

Meinasit siis ostaa kännykän "Tässä on ensimmäiset kunnon kuvat Sony Ericssonin tulevasta..." tekstin perusteella? Nimittäin jo seuraava sana kertoo että siinä on symbian.

Ja samaa mieltä edellisen kans, symbianissa ei mitään vikaa. On nopea ja paljon tarvittavia ohjelmia.

Vastaa
janne946
janne946

6

No omasta mielestä Symbian on huonompi kuin nykyinen WIndows Mobile 6.5 ja ei ihan vähää. Puhelin näytti ihan hyvältä. Turhan hyvä kamera omasta mielestä

Vastaa
ville (vahvistamaton)

7

@6 et sit ku ei oo muuta valitettavaa ni valitetaan, ku joku on liian hyvä? heh miten kamera voi olla turhan hyvä, tähä asti kaikki melkei haukkuu puhelimien kameraa ja sit ku oikeesti tulee hyvä ni se o liian hyvä, on siinä kyl taas ihmettelemistä :)

Vastaa
kvuohi
kvuohi

9

Mikä korrelaatio, ainakaan positiivinen sellainen, megapikseleiden suurella määrällä on kännykkäkameran laatuun?

Vastaa
jake (vahvistamaton)

10

ei mikään korrelaatio.
Kaikki yli viiden megan pikselit kamerakännyssä on turhia

Vastaa
Whiitzer
Whiitzer

12

Kyllä itsellekkin pahasti särähti korvaan tuo Symbianin lyötyminen puhelimesta, vaikka liputankin SE:n puolesta ...

Toivottavasti on SE kehittänyt oman käyttöliittymän tuohon symbianin päälle, niin voisikin olla johonkin...
Asialliselta kyllä näyttää :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja