Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta sittenkin tulossa myös iPhone 3GS 8GB?

6
Markus Lehtiniitty

Applelta sittenkin tulossa myös iPhone 3GS 8GB?
Applen iPhone 3GS on ollut markkinoilla jo heinäkuusta asti. Tuodessaan iPhone 3GS:n markkinoille, jätti Apple saataville myös vanhemmasta iPhone 3G:stä kahdeksan gigatavun tallennusmuistilla varustetun mallin.

Oikeastaan iPhone 3GS:n julkistuksesta asti esillä on useasti ollut sitkeitä huhuja myös kahdeksangigaisen mallin liittymisestä mukaan - eli iPhone 3G 8GB:n korvautumisesta iPhone 3GS 8GB:llä. Toistaiseksi nämä huhut eivät ole vielä muuttuneet millään tasolla todeksi, mutta ovat täällä taas.
The Boy Genius Report -sivusto on raportoinut kuulleensa kahdesta eri lähteestä iPhonea Yhdysvalloissa myyvä AT&T:n ja Applen valmistelevan iPhone 3GS 8GB:n markkinoilletuontia vielä tämän vuoden puolella joulumyyntiä silmällä pitäen. BGR:n toisen lähteen mukaan tämä olisi AT&T:n vastaus sen kilpailijan, Verizonin, merkittävään Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten panostukseen.

BGR:n mukaan uuden iPhone 3GS 8GB:n hinta olisi AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksen kanssa 99 dollaria, eli sama kuin nykyisin iPhone 3G 8GB:llä. Käytännössä uusi malli siis korvaisi vanhan.

Minkäänlaista varmistusta tiedoille ei ole saatu, mutta pitkään jatkuneiden huhujen jälkeen iPhone 3GS 8GB:n ilmaantuminen ei olisi kovinkaan suuri yllätys. Minkäänlaista varmuutta ei myöskään ole siitä, että mahdollinen tuleva päivitysmalli saapuisi markkinoille myös muualla, mutta hyvin todennäköistä se olisi.

iPhone 3GS:n tärkeimät erot iPhone 3G:hen verrattuna ovat tehokkaampi suoritin ja näytönohjain, tuki nopeammille HSDPA-datayhteyksille 3G-verkossa, selvästi parempi 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera makro- ja hämäräkuvausominaisuuksilla, videokuvaus sekä sisäänrakennettu digitaalinen kompassi.

Seuraavan sukupolven iPhonesta ei vielä toistaiseksi ole ilmestynyt oikeastaan minkäänlaisia tietoja. Neljännen polven iPhonen julkistuksen odotetaan tapahtuvan totutusti kesä-heinäkuussa.

Kommentit (6)

ristusperkele
ristusperkele

3

Olis tullu heti, niin ei olis tarvinnu 16Gb- mallia ostaa.. En ymmärrä, että mitä helvettiä ihmiset oikeen tunkee puhelimeen jos 32Gb- malli pitää ostaa. Saahan sen tilan toki loppumaan vaikka olis 1000Gb tallennustilaa, jos sinne joka helvetin levyn, leffan ja kuvan laittaa mikä vastaan tulee, mutta hyödyllisellä tavaralla kukaan, ei yhtään kukaan saa 32 Gigan tilaa täyteen, saati kesken loppumaan. Ja mobiililaitteissa lienee se idea, että välillä tavaraa puretaan koneelle, ei säilötä puhelimen muistissa maailman tappiin saakka. Itellä 3G 8Gb- malli vielä tällä hetkellä käytössä ja tyhjää tilaa reilu 7 Gigaa, eikä siitä vajaasta Gigastakaan ole läheskään kaikki mitään sellaista, mitä ilman en pärjäisi.

Vastaa
ZZboy
ZZboy

4

Kyllä 8GB on riittänyt vaikka rajoilla ollaankin, jonkin verran omia videoita, 141 sovellusta, podcastejä, musaa ja äänikirjoja. Noista en saa muistia täyteen, mutta joudun kuljettamaan pdf muotoisia tuotekatalogeja ja paria HD videopätkää, ja jakamaan niitä DataCase sovelluksen avulla toisille (tekee iPhonesta langattoman kovalevyn). Seuraavaksi laitan 32GBn jolloin voin vastaavasti kopsata jotain mielenkiintoista myös muiden koneista, ppt ja Keynote esityksetkin on huomattavan isoja ja niitäkin tarviis joskus olla mukana.

Vastaa
ZZboy
ZZboy

6

No ne on vähän kuin muutkin työkalut, joskus tarvii koko ajan vasaraa, sit korkinavaajan, leivänpaahtimen, talousvaa'an, kaukosäätimen, naapurikaupungin kartan, rengasavaimen, puuterirasian, hammasharjan, sanelukoneen, kameran jne. Joitakin sovellutuksia ei tarvii kuin tietyssä kaupungeissa tai valtioissa, mut silloin kun tarvii ne ovat hyvin tärkeitä. Erittäin tärkeää on myös se, et niitä voi ostaa myös matkoilla ollessaan, esim. jos tarvii paikallistuntemusta lisää tai jää lentoasemalle jumiin päiväksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja