Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jo yli 10 miljoonaa Samsungin S5230-kosketuspuhelinta myyty

3
Markus Lehtiniitty

Jo yli 10 miljoonaa Samsungin S5230-kosketuspuhelinta myyty
Maailman toiseksi suurin puhelinvalmistaja Samsung on tiedottanut myyneensä jo yli 10 miljoonaa S5230-kosketuspuhelintaan. Puhelin tunnetaan myös Star-nimellä.

Elokuun lopussa kerroimme S5230:n myyntimäärän ylittäneen viiden miljoonan puhelimen rajapyykin. Jo tuolloin Samsung ennusti 10 miljoonan rajan menevän rikki marraskuussa, kuten nyt on käynyt hyvissä ajoin marraskuuta. Samsungin mukaan S5230 on yhtiön nopeiten 10 miljoonan rajan ylittänyt puhelin.
S5230:n myyntitahti on ollut elokuun lopusta tähään päivään hurja: keskimäärin yli kaksi miljoonaa puhelinta kuukaudessa. S5230 tuli markkinoille toukokuussa, jolloin niitä meni kaupaksi 700 000 kappaletta. Kesäkuussa kauppa kävi 900 000 puhelimen edestä, kesäkuussa tapahtui suuri hyppäys 1,6 miljoonaan ja heinäkuussa kaupaksi meni 1,7 miljoonaa.

Euroopassa S5230:n kerrotaan myyneen viisi miljoonaa kappaletta, Latinalaisessa Amerikassa 1,6 miljoonaa, IVY-maissa 900 000 kappaletta sekä myös Kiinassa 800 000 kappaletta. Erityisesti Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Alankomaissa S5230 on ollut myyntilistojen kärjessä.

S5230 on Samsungin markkinoiden edullisimpiin kuuluva kosketusnäyttöpuhelin. Sen kosketusnäytöllä on kokoa kolme tuumaa (tarkkuus 240x400 pikseliä) ja lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera, musiikkisoitin, internetselain, Bluetooth-yhteys, kiihtyvyysanturi sekä microSD-muistikorttipaikka. S5230 ei ole 3G-puhelin, vaan tukee vain GSM-verkkoa sekä GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Puhelin perustuu Samsungin omalle alustalle, josta löytyy TouchWiz-widget-toiminnot.

"Olemme siirtyneet aikakauteen, jossa kosketusnäyttöpuhelimet ovat valtavirran laitteita, ja olemme erittäin tyytyväisiä Samsung Starin laajaan suosioon", sanoi Samsungin Mobile Communications -yksikön markkinoinnista vastaava johtaja Young-hee Lee. "Samsung tähtää johtajuuden ottamiseen globaaleilla kosketusnäyttöpuhelinten markkinoilla laajalla tuotevalikoimallaan sekä kustomoidulla, uniikilla markkinointimenettelytavalla."

Samsungin historiassa S5230 on kuudes yli 10 miljoonan kappaleen myyntiin yltänyt puhelinmalli. Aiemmin tähän saavutukseen ovat yltäneet myös SGH-E250, SGH-D500, SGH-E700, SGH-J700 sekä SGH-T100. S5230 rikkoi 10 miljoonan rajan kuitenkin huomattavasti ripeimmin, sillä aiemmin nopeiten 10 miljoonaan oli yltänyt aikanaan E250 - kymmenessä kuukaudessa, mikä kalpenee S5230:n kuuken kuukauden rinnalla selvästi.

Kommentit (3)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Tämänkaltaisiin uutisiin olisi kiva saada vertailuja myös muilta valmistajilta.

Kuinkas paljon sitä Nokian ekaa halppis kosketusluuria on myyty? Ja mitkä olikaan iPhonen luvut nykysin?

Vastaa
Nsamsung (vahvistamaton)

2

http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cf...530_xpressmusic

Nokian kannattaisi ehdottomasti panostaa muotoiluun enemmän. En usko, että Samsungin käyttis on ainakaan ihmeellisempi kuin Nokian ja softa support onkin ihan eri tasolla. 5530 vie lähes joka osa-alueella, paitsi akkukestossa mikä on tosin aika tärkeä erityisesti tämän hintaluokan vehkeissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja