Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan kohuttu Android-puhelin ennakkotilattavissa Suomeen alle 520 eurolla

4
Markus Lehtiniitty

Motorolan kohuttu Android-puhelin ennakkotilattavissa Suomeen alle 520 eurolla
Motorolan toinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, yhtiön uusi lippulaivamalli on nyt ennakkotilattavissa myös Suomeen. Puhelin tunnetaan Euroopan markkinoilla Motorola MILESTONE -nimisenä, kun Yhdysvalloissa puhelin on ristitty Motorola DROID:iksi.

Puhelinta tarjoilee ennakkotilattavaksi Expansys-verkkokauppa. Hintaa itse puhelimella on 504,99 euroa, jonka päälle tulevat 12,90 euron toimituskulut. Yhteensä hintaa toistaiseksi ehkäpä parhaimmalle Android-puhelimelle kertyy siis alle 520 euroa. Hinnoittelultaan uutuus on vähintäänkin kohtuullisen kilpailukykyinen.
Motorola MILESTONE:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

MILESTONE tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) sekä kahta 3G-taajuutta (WCDMA 900/2100 MHz) sekä GPRS- ja HSPA-datayhteyksiä.

DROID/MILESTONE on ensimmäinen Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversiolla varustettu laite. MILESTONE:n ominaisuuksiin kuuluvat myös monikosketustukea hyödyntävät, näyttöä "nipistämällä" toimivat lähentämis- ja loitontamistoiminnot.

MILESTONE:n laajamittaisemmasta saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole merkkejä, mutta mitä luultavimmin ainakin jotkin verkkokaupat sen tulevat aikanaan valikoimiinsa ottamaan.

Kommentit (4)

Tiimoo
Tiimoo

3

Täytyy kyllä myöntää että jos motorola jatkaa samaan malliin tulevaisuudesssa niin comebackki ei ole kaukana. Sen verran hieno on puhelin kohtuullisella hinnalla. En itse ole ennen tykännyt lainkaan motorolan muotoilusta, siitä paistaa jenkki aivan liikaa läpi. Tämä on suunniteltu myös muille ihmisille kuin jenkeille.

Vastaa
elastic (vahvistamaton)

4

Ja siinä samassa HTC HD2 hinta kyseisessä kaupassa laski 595 euroon. :/ Paha valinta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja