Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin B3410- ja M3310-puhelimet lehdistökuvineen paljastuivat ennen aikojaan

2
Markus Lehtiniitty

Samsungin B3410- ja M3310-puhelimet lehdistökuvineen paljastuivat ennen aikojaan
Kaksi Samsungin vielä julkistamatonta, tulevaa puhelinmallia on vuotanut julkisuuteen lehdistökuvien kera. Puhelimista kertoi ensimmäisenä tsekkiläinen Mobil.cz-sivusto.

M3310 on ennen kaikkea nuorille tarkoitettu ja musiikkiin panostava, kahteen suuntaan liukuvalla kansirakenteella varustettu puhelin. M3310:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat musiikkisoitin, erilliset musiikkinäppäimet, stereokaiuttimet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, stereo-Bluetooth-yhteys, FM-radio RDS-tuella, 2,1 tuuman näyttö QVGA-tarkkuudella (240x320 pikseliä), 3,2 megapikselin kamera sekä microSD-muistikorttipaikka.
M3310:n musiikintoistoajaksi kerrotaan huikeat 75 tuntia. Saataville se on tulossa kahtena eri väriversiona: mustana punaisilla somisteilla sekä valkoisena vihrein vivahtein.

Toinen uutuus, B3410, puolestaan on kosketusnäytöllä sekä sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu puhelin. QVGA-tarkkuuksisella kosketusnäytöllä on kokoa melko vähän - vain 2,6 tuumaa. Lisäksi B3410:n ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin, FM-radio, 30 megatavua sisäistä muistia, microSD-muistikorttipaikka, tuki neljälle GSM-taajuudelle sekä GPRS- ja EDGE-dataverkkoyhteydet. Puhelimesta löytyy Samsungin TouchWiz-käyttöliittymä ja lisäksi tuki monille verkon yhteisöpalveluille, kuten Facebook, Picasa, Flickr ja MySpace.

B3410 löytyy jo myös Samsungin Venäjän sivustolta sekä Espanjassa jopa kaupoistakin, mutta virallisesti sitä ei vielä ole julkistettu.

Kummankin puhelimen pitäisi saapua markkinoille Euroopassa lähiaikoina, eli vielä loppuvuoden aikana. M3310:n hinnasta ei vielä toistaiseksi ole tietoa, mutta B3410:llä on hintaa Espanjassa noin 150 euroa.

Samsung B3410:





Samsung M3310:



Kommentit (2)

kosvi
kosvi

2

Onko kenelläkään vielä tietoa, koska tätä voi odottaa suomalaisiin kauppoihin ja mistähän tuota kannattaisi kyttäillä? Itse aion tuon B3410 luurin ostaa kyllä heti kun jostain vain löydän. Nykyinen puhelin ei enää vastaanota tekstiviestejä, joten kiire olisi uudelle puhelimelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja