Saunalahdelta houkutteleva pakettitarjous: Nokian puhelin + Comes with Music + mobiililaajakaista

16
Markus Lehtiniitty

Saunalahdelta houkutteleva pakettitarjous: Nokian puhelin + Comes with Music + mobiililaajakaista
Saunalahti on tiedottanut tuovansa saataville Nokian Comes with Music -palvelun sisältävät puhelinmallit Nokia X6 (kuvassa), Nokia N97 mini sekä Nokia 5630 XpressMusic.

Comes with Music on Nokian musiikkipalvelu, jossa puhelimen myyntihintaan sisältyy vuoden rajoittamaton musiikin latausoikeus Nokia Musiikkikauppa -valikoimasta. Vuoden aikana lataamansa kappaleet saa pitää myös lisenssikauden päätyttyä. Kappaleet on suojattu DRM-kopiosuojauksella. Valikoimissa on kuusi miljoonaa musiikkikappaletta.

Saunalahti tuo yhdessä Comes with Music -puhelinten kanssa saataville uuden SaunalahtiMUSIIKILLA-liittymän, jonka kuukausimaksu on vuoden 2010 loppuun asti 0 euroa. 1.1.2011 alkaen liittymän kuukausimaksu on 9,90 euroa. Vuoden 2010 loppuun asti palvelupakettiin kuuluu myös 1M-Mobiililaajakaista kaupan päälle.Nokia X6:sta joutuu kahden vuoden ajan kuukaudessa maksamaan 19,90 euroa, N97 ministä 23,90 euroa ja 5630 XpressMusicista 11,90 euroa. Vaihtoehtona on tilata laite kertamaksulla, jolloin kuukausittain joutuu maksamaan vain liittymän kuukausimaksun, eli 1.1.2011 alkaen 9,90 euroa.

"Saunalahden tarjoaman palvelun ansiosta kappaleet voi ladata kännykkään tai tietokoneelle veloituksetta kaikkialla Suomessa palveluun kuuluvan maksuttoman mobiililaajakaistan ansiosta. Valikoimassa on yli 6 miljoonaa kappaletta sadoiltatuhansilta eri artisteilta, joten tarjonta on todella kattava. Vaikka käyttäjä kuuntelisi musiikkia ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä koko vuoden ajan, hän olisi silti vasta raapaissut palvelun tarjoaman laajan musiikkivalikoiman pintaa", osastopäällikkö Turkka Koivu kertoo Saunalahden tiedotteessa.

Saunalahden tarjous on varsin hyvä, sillä 1M-Mobiililaajakaista maksaa tavallisesti 19,80 euroa kuukaudessa. Pakettiin vuoden 2010 loppuun asti kuuluvan ilmaisen mobiililaajakaistan ansiosta kappaleiden lataaminen Nokian musiikkikaupasta on vuoden ajan puhelinverkkoyhteydenkin yli ilmaista, mikä on Saunalahden mukaan harvinaista.

"Uskomme palvelun huikeaan suosioon. Kappaleiden maksuton latausmahdollisuus mobiililaajakaistan avulla on ainutlaatuista kansainväliselläkin tasolla ja lisää varmasti musiikin kuuntelua ja käyttöä myös täysin uusissa kohderymissä", Koivu jatkaa.

Koko uuden puhelinkolmikon toimitusten Saunalahti kertoo alkavan viikolla 48. Lisätietoa SaunalahtiMUSIIKILLA-liittymästä löytyy täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Asus Zenfone 9 – hinta laskenut -21%

Kommentit (16)

msly
msly

1

Toivottavasti nyt tulkitsin tuon hinnoittelun oikein - Saunalahden sivuilla asiasta oli taas sen verran sekavasti ilmaistua tietoa.

Vastaa
twaq
twaq

3

Saunalahti on kyllä osannut esittää asian varsin vaikeasti. Piti pariin otteeseen lukea että ymmärsi miten nuo sopimukset menee. Pieni pilkun viilaus artikkelin loppuun. Samsung on tuskin näitä toimittamassa, eli olisko Nokia, tai Saunalahti parempi vaihtoehto?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kekeekekee (vahvistamaton)

4

"Vuoden 2010 loppuun asti palvelupakettiin kuuluu myös 1M-Mobiiliaajkaista kaupan päälle."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tupu (vahvistamaton)

6

"Vaihtoehtona on tilata laite kertamaksulla, jolloin kuukausittain joutuu maksamaan vain liittymän kuukausimaksun, eli 1.11.2001 alkaen 9,90 euroa"

tarkoitettiin varmaan 01.11.2010 ?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
3thd5gsgfh (vahvistamaton)

7

Kohta operaattoritkin Suomessakin päättävät Amerikan malliin mitä puhelimia ihmiset käyttävät. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
3thd5gsgfh (vahvistamaton)

8

Kohta operaattorit Suomessakin päättävät Amerikan malliin mitä puhelimia ihmiset käyttävät. :(

Vastaa
MoZar
MoZar

9

ihan mielenkiintoista.. mutta nuo drm-arveluttavat.. varsinkin kun itselläni on läppäri linuxilla ja pöytäkone winukalla, niin luulisin että läppärissä noita nokiakaupan kappaleita ei saa soimaan :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jep (vahvistamaton)

11

Itse kans innostuin tästä kovasti ja tuosta X6 luurista. Kävin tänää veikon koneessa ja myyjä lyttäs sen kun siitä puheltiin ja sen mainitsin kapasitiivisen näytön. Siihen kuulemma tulee pettymään. Se oli sitä kokeillut jossain esittelytilaisuudessa. Myyjällä itselläänhän sattui se iphone oleen kädessä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

12

@9 Siksipä suosittelisinkin Spotifyä, paitsi että siitä ei taida vielä olla Symbian versiota. Joka tapauksessa Comes With Musicin DRM:n ymmärtää sikäli, että muuten olisi aika vaikeaa toteuttaa se, että ne vuoden sisällä ladatut kappaleet ei leviä ihan joka paikkaan.

Vastaa
Stonik
Stonik

13

@11 Varminta kai näissäkin on odotella siihen asti, että laitetta pääsee itse hipelöimään. Tai ainakin lukea muutama arvostelu niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

@12 Spotifykin maksaa. Symbian-versio ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta jokin aika sitten ko. yritys haki Symbian-osaajia joten ilmeisesti tulossa on kuitenkin. Ja todennäköisesti tuo silloin toimii myös tausta-ajossa Androidin tapaan.

Vastaa
cyka
cyka

14

@12
Spotify on hieno, varsinkin kun kattoo mitä saa maksamatta mitään.

Nokian CWM on siitä hyvä, että siinähän jää vuoden käytön jälkeen ne kaikki lataamasi kappaleet kännyyn. Ja niitähän säilyisi esim. 32:n gigaseen laitteeseen roppakaupalla. Samalla Spotify:n kappaleita ei enää pysty kuuntelee ilman mainoksia enää lisenssin umpeuduttua.

siinä yksi valtti.

Vastaa
Jamfist
Jamfist

16

Pari viikkoa omistanut kyseisen kytkykauppa paketin Saunalahdelta, ja voin sanoa että erittäin tyytyväinen puhelimeen ja Comes With Music toimii puhelimella hyvin. Otin muiden operaattoreiden hinnoista selvää, ja saunalahti ainoa joka tarjoaa ilmaisen data liittymän vuodeksi ja oli perus kuukausimaksukin ainakin soneraa euron pari halvempi. Suosittelen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.