Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC HD2:n näyttö kohtaa avaimen, saksien ja veitsen kosketuksen

11
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC HD2:n näyttö kohtaa avaimen, saksien ja veitsen kosketuksen
HTC:n tuore Microsoftin Windows Mobile -puhelinten lippulaivamalli HTC HD2 on yksi toistaiseksi vakuuttavimmalla näytöllä varustettuja puhelimia.

Tavallisesta poikkeavan HD2:n näytöstä tekee ennen kaikkea sen huikea koko - 4,3 tuumaa. Myös tarkkuuden osalta näyttö on hyvällä tasolla 480x800 pikselillään, minkä lisäksi näyttö on myös toteutettu ensimmäisenä Windows-puhelimena kapasitiivisella tekniikalla, ja HTC on rakentanut käyttöliittymän tiettyihin osiin myös monikosketustuen. Väritoiston osalta HD2 rajoittuu vain 65 536 väriin, mutta kyseessä on Windows Mobilen, ei itse fyysisen näyttökomponentin asettama rajoitus.
Tämän päivän videollamme HTC HD2:n näyttö saa kokea hieman sormia kovempaa kosketusta, sillä alta löytyvällä Mobile-review.com-sivuston videolla HD2:n näyttöä yritetään naarmuttaa niin avaimella, saksilla kuin myös veitsellä raapimalla. Näyttö vaikuttaa melkoisen kestävältä...

Lisätietoa HTC HD2:sta löytyy muun muassa lukuisista aiemmista artikkeleistamme puhelimesta, jotka löytyvät "htc hd2" -haulla.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (11)

Ibanez90
Ibanez90

2

@1

Jos joku juttu kuten tuo näppäin lukko osottautuu hyväksi niin miksi sitä erilailla tekemäänkään vaikka toinen olisi sen jo kehittänyt.

Vastaa
JEPS_ (vahvistamaton)

3

Kyllähän tuo samainen näppäinlukon avaus löytyy hyvin monesta kosketusnäytöllisestä puhelimesta nykyään. Näin esimerkkinä voisi mainita Motorola Droid ja Nokia N900...

Vastaa
mRkukov
mRkukov

4

Miksei tuo puhdistanut tuota näyttö jollain liinalla ja näyttänyt valoa vasten. Eihän tuosta saanut mitään selvää millaiset jäljet siihen jäi. (pakosti jäi jotain vaikkei mitään haittaavaa)

Vastaa
Aunustico
Aunustico

7

Ihan vakuuttavan oloisesti näytti kestävän "naarmuttamista" Itse kyllä sain selvää näppirasvatahroista huolimatta. Ja tuskinpa kukaan fiksu ihminen kehtaisi laittaa tuollaista videota jakeluun, jossa naarmut tahallisesti häivytetään sormenjäljillä?

Vastaa
EmDzei
EmDzei

9

Lasi on kovaa materiliaa ja en ihmettelisi mikäli se olisi rakenteeltaan samaa kuin rannekelloissa käytetty ns. safiirilasi. Selkeä etu näissä kapasitiivissa kosketusnäytöissä resistiivisiin nähden (= muovipinta).

Vastaa
user (vahvistamaton)

11

>Eikös se kaikissa kosketusnäytöllisissä malleissa ole tuollainen >näytönpinta.Esim N97

Ei, esim ei mainitsemassasi N97ssa.

Kapsitiivisissa kosketusnäytöissä noita useamman tapaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja