Saygus VPhone V1 - jälleen mielenkiintoinen Android-puhelin tuntemattomalta valmistajalta

1
Markus Lehtiniitty

Saygus VPhone V1 - jälleen mielenkiintoinen Android-puhelin tuntemattomalta valmistajalta
Googlen Android-käyttöjärjestelmä on valloittanut asemansa niin tunnettujen suurimpienkin puhelinvalmistajien mallistoista kuin myös täysin tuntemattomien pienvalmistajien puhelimista. Nyt estradille on noussut Saygus VPhone V1 -niminen Android-puhelin.

Saygus VPhone V1 on ensimmäinen puhelin, joka nousee yhdysvaltalaisen Verizon Wireless -operaattorin Open Development Initiative -hankkeesta. Puhelinta tullaan myymään Verizonin myyntikanavien kautta, mutta Verizon ei varsinaisesti itse tarjoa sitä, minkä myötä se ei sisällä joitakin Verizonin puhelinten rajoituksia. Verizonin myötä VPhone V1 on luonnollisestikin CDMA-verkon puhelin, eli Euroopassa se ei toimi.

Ominaisuuksiltaan VPhone V1 on varsin kattavasti varusteltu: 3,5 tuuman kapasitiivinen WVGA-tarkkuuden kosketusnäyttö, sivusta esiin liukuva nelirivinen QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, VGA-tarkkuuden kakkoskamera edessä, GPS-paikannus ja digitaalinen kompassi, FM-radio, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, kiihtyvyysanturi sekä microSD-muistikorttipaikka.



Erikoispanostuksen Sayguksen kerrotaan tehneen juuri videopuhelujen saralla. Lisäksi hieman erikoisempaa on myös VPhone V1:n mahdollisuus toimia WLAN-reitittimenä.

VPhone V1:tä pýörittää Marvellin 624-megahertsinen PXA310 Xscale -suoritin, joka on varsin harvinainen näky nykyisin puhelimissa. Flash-muistia löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 256 megatavua. VPhone V1:n akku tarjoaa kapasiteettia 1500 milliampeerituntia, jonka kerrotaan riittävän 7 tunnin puheaikaan, 250 tunnin valmiusaikaan, 8 tunnin musiikinkuunteluaikaan sekä 4 tunnin videopuheaikaan.

Tällä hetkellä VPhone V1 pyörii vielä Android 1.6 -käyttöjärjestelmäversiolla, mutta sisältä pitäisi löytyä vähintään Android 2.0 ensi vuoden puolella, jolloin uutuus on todennäköisesti saapumassa markkinoille.

Lisätietoa Saygus VPhone V1:stä löytyy Sayguksen omilta sivuilta.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (1)

Tesno
Tesno

1

Näyttää varsin asialliselta disainilta, varsinkin toi qwerty näyttää erittäin toimivalta. Harmi, että lastentaudit ovat tällasilla malleilla aika todennäköisiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.