Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia Conversations aloittaa 30-osaisen N900-videosarjan

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokia Conversations aloittaa 30-osaisen N900-videosarjan
Nokian N900-laite on saapumassa markkinoille seuraavan parin viikon aikana. Kyseinen laajasti odotettu laite on ensimmäinen myös puhelinominaisuuksilla varustettu Maemo-laite. Maemo 5 -käyttöjärjestelmä lähinnä onkin se, mikä monia uutuudessa kiinnostaa.

N900 on myös Nokian tämän vuoden ehdottomin tärkein julkistus. Myös tämän osalta esimerkiksi laitteen myyntimäärät eivät ole tärkeitä, vaan Maemo tulevan kehityksen näkökulmasta. Maemon myötä N900:llä tulee olemaan Nokian tulevaisuuteen huomattavasti suurempi vaikutus kuin huomattavasti enemmänkin nyt myyvillä malleilla.
Kuten edeltä kävi selväksi, on N900 ja Maemo erittäin tärkeitä uutuuksia. Tämän vuoksi olemme myös käyttäneet paljon "palstatilaa" niihin ja esimerkiksi Videolla-sarjassammekin N900 on esiintynyt jo useampaan otteeseen. Osaltaan tähän vaikuttaa myös se, että Nokia on markkinoinut Maemoa ja N900:aa merkittävästi juuri erilaisten verkkovideoiden muodossa.

Tämä linjaa jatkuu Nokia Conversations -blogin tänään aloittamalla, 30-osaisella videosarjalla. Sarjan ensimmäinen osa käsittelee sovellusten asentamista N900:aan. Tämänpäiväinen sekä kaikki tulevatkin videot pituudeltaan tasan 30 sekuntia. Kerromme nyt tästä ensimmäisestä julkaistusta videosta, mutta mahdollisia mielenkiintoisia poikkeuksia lukuun ottamatta emme jatkossa tule päivittäin videoista kertomaan. Tämän vuoksi suosittelen kiinnostuneille videoiden seuraamista NokiaConversations-YouTube-tilin kautta.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja