Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin testissä

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC:n HD2-huippupuhelin testissä
HTC:n uusi Windows-puhelinten huippumalli HD2 on pikku hiljaa saapumassa markkinoille - puhelimen toimitusten alkamisesta HTC kertoi jo 4. marraskuuta.

Tänään videonostoissamme on tarjolla melkoisen kattava, kaksiosainen MobileBurn-sivuston videotesti HD2:sta. Yhteensä alta löytyvällä kahdella videolla on pituutta yli 23 minuuttia, joten ne tarjoavat kattavan tietopaketin kaikille laitteesta kiinnostuneille.
HD2:n merkittävin juttu on sen 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Lisäksi mielenkiintoista HD2:ssa on HTC:n rakentamat monikosketustoiminnot, Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä sekä tehokas yhden gigahertsin kellotaajuudellinen Qualcommin Snapdragon-suoritin.

HTC HD2 on ennakkotilattavissa muun muassa Verkkokauppa.comista, jonka hinta uutuudelle on 649,90 euroa.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

kyl (vahvistamaton)

1

Sähäkän oloinen luuri. Tuota ois kiva päästä kokeileen mut en ostaa viitti, ku qwertyssä pitää ne ääkköset aina kaivaa jostain kaukaa. Uskoisin että toi puhelin tulee myymään.

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

3

@ 2.

Mikä tuosta muka tekee iLuuri kopion?
Kosketusnäyttökö vai?
Kosketusnäyttöjä on löytynyt puhelimista jo 90-luvulta lähtien. Pitää kyllä paikkansa, että Omenafirman iLuuri aloitti kosketusnäyttöjen trendin. Mutta ei tuo kylläkään mikään kopio ole >:D

Suututtaa tuo ainainen iLuuriin vertaileminen ja iLuurin ylistäminen. Ei Omppu mikään jumala ole!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja