Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: 10 minuuttia Sony Ericsson XPERIA X10:tä

5
Markus Lehtiniitty

Videolla: 10 minuuttia Sony Ericsson XPERIA X10:tä
Sony Ericssonin XPERIA X10 on yksi toistaiseksi julkistetuista Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetuista puhelimista vakuuttavimpia. Aiemmin tänään spekuloimme sen markkinoilletulon ajankohdalla.

Aiemmissa, julkistuksen yhteydessä, nähdyissä videoissa Sony Ericssonin Androidin päälle rakentaman UX-käyttöliittymän sekä Timescape- ja Mediascape-sovellusten toiminta oli vielä hyvin hidasta ja takkuista. Tänään esiin nostamallamme tuoreemmalla HDBLOG.IT-sivuston videolla toiminnot pelaavat kuitenkin jo huomattavasti aiempaa sulavammin - ja mitä luultavimmin kehitystä tulee vielä tapahtumaan merkittävästi ennen useamman kuukauden päähän sijoittuvaa markkinoilletuloa.
Kiinnostavan XPERIA X10:stä tekevät edellä mainittujen Timescapen ja Mediascapen ohella neljän tuuman kapasitiivinen, tarkka kosketusnäyttö, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera sekä tehokas Qualcommin Snapdragon-alusta yhden gigahertsin suorittimella.

Alta löytyvä video on pituudeltaan yli kymmenminuuttinen, joten siinä ehditään hyvin käydä läpi tulevan Android-XPERIA:n kaikki tärkeimmät ominaisuudet.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (5)

ville (vahvistamaton)

1

Onkohan tuo tuossa videolla oleva se lopullinen versio. Kyllä oon niin tyytyväine, että en jääny venaa tätä luuria vaikka olin iha haltioissani tästä, vaan tartuin aifouniin vähän riskilläkin. On se käsittämätöntä miten hyvin aifoun o osannu käyttää kaiken sen proressorinopeuden hyväks mitä siin o. Luulin, että tää luuri olis jo yhtä sulava liikkeissään, mutta ei vaan ole vaikka vääntöäki löytyy paljon enemmän?

mut kai se on se aifounin käyttis vaan niin kevyt niin jää sitten nopeutta kaikelle muulle? vai mikähän mahtaa olla applen salaisuus?

Sori et vähä hehkutin aifounia, mutta ku tän xperian piti olla mun ehdottomasti seuraava luuri ja kauhulla odottelin mahdollisia videoita käytöstä, että teinkö väärän päätöksen, tässä vaiheessa vois kyl sanoa, että en. Toki voisin tuosta tuon paremmman kameran kyllä napata ;)

Vastaa
amtiainen
amtiainen

3

Eipä kyllä vakuuttanut. Olisi luullut että olisivat saaneet vähän viimeistellymmän tuosta käyttöliittymästä. Näyttää vähän halvan oloiselta ja muutenkaan ei toimi aivan niin sulavasti kuin voisi prosessorista olettaa. Apple taitaa porskuttaa edelleen ykkösenä jos käyttäjät haluaa viimeistellyn ja helppokäyttöisen puhelimen.

Vastaa
Meetio
Meetio

5

No hyvää kehitystähän ne on saanut aikaan jos vertaa siihen ensimmäiseen "hands on" videoon, ja vielä kun markkinoille tuloon on kuitenkin vähintään sen 3kk, niin varmasti ehtivät lisää tuota nopeuttamaan. Mutta toivottavasti tämä tosiaan tulee mahdollisimman pian ja mahdollisimman pienellä hintalapulla varustettuna tai tämä jää monelta hyllyyn.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja