Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on tarkat tiedot Nokia N900:n ennakkotilausten toimituksista

11
Markus Lehtiniitty

Tässä on tarkat tiedot Nokia N900:n ennakkotilausten toimituksista
Nokian ensimmäisen myös puhelinominaisuuksilla varustetun Maemo-laitteen, N900:n, markkinoilletulo Suomessa on jo hyvin lähellä. Nyt toimitusaikatauluista on saatu esiin uutta, tarkempaa tietoa.

Nokian omat jälleenmyyntikanavat aloittavat puhelinten toimitukset ensimmäisinä. Nokian oma verkkokauppa, Nokia Online Kauppa, aloittaa laitteiden toimitukset kuluvan viikon perjantaina, 20. marraskuuta. Ensimmäiset Online Kaupan toimittamat N900:t lienevät tilaajillaan ensi viikon maanantaina - lisäksi kaikkien N900-ennakkotilausten pitäisi löytää tiensä toimitustavasta riippumatta tilaajille asti ensi viikon aikana.
Nokian Helsingin Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälä tuo N900:n myyntiin ensi viikon perjantaina, 27. marraskuuta, jolloin se alkaa luovuttamaan sen kautta tehtyjä ennakkotilauksia sekä myy laitteita, jos niitä ennakkotilauksista yli.

Kaikki muut jälleenmyyjät, mukaan lukien operaattorit, saavat aloittaa N900:n myynnin niin, että asiakkailla laitteet ovat 4. joulukuuta, eli viikon 50 perjantaina. Tällöin laitetta löytyy jälleenmyyjäliikkeiden hyllyistä, ja ennakkotilatut laitteet saapuvat tilaajilleen. Ainakin Saunalahti on kertonut lähettävänsä ennakkotilatut N900:t matkaan jo heti 3. joulukuuta. Myös Sonera kertoo verkkokauppansa sivuilla N900-toimitusten alkavan tilausjärjestyksessä viikolla 49.

Nokian omien jälleenmyyntikanavien hinnoittelu on monia muita kanavia merkittävästi kalliimpaa, joten monet ovat tilanneet laitteensa muualta. Nämä tilaajat saavat odottaa N900:aa vielä yli pari viikkoa.

Puhelinvertailu.comin testattavaksi N900 saapui jo kuluvan viikon maanantaina. Olemmekin jo julkaisseet laitteesta ensikokemuksemme sekä pyytäneet lukijoitamme esittämään siihen liittyviä kysymyksiä, joihin tulemme vastaamaan ensi viikon aikana.

N900:sta merkittävän tekee sen Maemo 5 -käyttöjärjestelmä. Kyseessä on Nokian tulevaisuuden kannalta erittäin merkittävä alusta, jota on kehitetty jo pitkään, mutta nyt N900:ssä on ensimmäistä kertaa mukana myös puhelintoiminnot, ja näin ollen laite kiinnostaa huomattavasti useampia.

Kommentit (11)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

JES! Onneksi tilasin suoraan Nokialta!
En nyt sanoisi ihan noin ehdottomasti, että Nokian oma hinta on "merkittävästi" kalliimpi kuin muilla. Varsinkaan tuossa muodossa kuin annat ymmärtää, että kaikilla muilla...

Otin Nokialta luurin kolme kymppiä kalliimmalla kuin Verkkokaupasta juuri sillä toiveella, että saan sen ehkä vähän aikasemmin. Ja alkuunhan ei tainnut juuri muuta tarjontaa olla kuin Nokia tai Verkkokauppa... No joo...jotenkin vaan osu tämä sanamuoto taas silmään...

Palatakseni asiaan: JES JES JES! =)

Vastaa
cyka
cyka

4

Aleksanterinkadulta ostettaessa saa muutamia etuuksia: Jos tuo puhelimen huoltoon, saa väliaikaisen puhelimen ilmaiseksi mukaan. Ja esim. siellä voivat jelpata softan kanssa, esim. asentaa sulle kartat jos niin haluat.
Semmosta olen kuullut.

Vastaa
J85
J85

5

@ 3. Siis tuo hinta sillä Saunalahden tarjouksella jos oli aikaisemmin N97 + TotaaliMAX. Onneksi tuo N97 on vain nimissäni, en maksaja, joten sen avulla sain N900 tuohon 395e. Ei paha :)

Vastaa
akse
akse

6

Fak. Aattelin ite eka nokian kautta mut kattelin vähä hintoi et nojoo kyllähän ton kohta saa, mut sittehän se viivästy vielä. Nyt ois kyl toivonu et ois ottanu tuolta ni sais jo maantaina :)

Noh sitten pari viikkoa ja 40e halvemmalla.

Vastaa
msly
msly

8

@7.

No, Online Kauppahan laittaa ekat liikkeelle 20.11. joten eihän siinä ole kuin 10 päivää tässä tapauksessa.

Nokia haluaa promota omia myyntikanaviaan, ja tämän vuoksi muualle tulee vasta viikkoa myöhemmin. Ja laitteita halutaan varmasti aluksi jonkin verran varastoonkin, jotteivät aivan loppuisi kesken...

Ja toimitetaanhan N900:aa muuallekin kuin Suomeen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa taisi tulla saataville juuri tänään.

Ja N900:hän ilmeisesti valmistamaan toistaiseksi vasta Korean tehtaalla.

Vastaa
makak
makak

10

"@ 3. Siis tuo hinta sillä Saunalahden tarjouksella jos oli aikaisemmin N97 + TotaaliMAX. Onneksi tuo N97 on vain nimissäni, en maksaja, joten sen avulla sain N900 tuohon 395e. Ei paha :)"

Saman tarjouksen tilasin :D

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

11

@7
Niin ja eikös "toimistukset alkaneet" tarkoita sitä, että tavaraa laitetaan tehtaalla pakettiin ja paketit toimitetaan seuraavalle portaalle? Toimitukset asiakkaille/kauppoihin alkaa tietenkin vasta, kun tavaraa on tarpeeksi toimitettavaksi eli valmiina...tai näin mä tän järkeilen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja