Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: näin uusi iPhone-sovellus puhaltaa kynttilän sammuksiin

24
Markus Lehtiniitty

Videolla: näin uusi iPhone-sovellus puhaltaa kynttilän sammuksiin
Applen iPhonelle ollaan nähty monenmoisia sovelluksia, mutta tänään videolla nähtävä "puhallin" kuuluu varmasti toistaiseksi oudoimpiin.

Applen App Storeen on siis tullut saataville Blower - Real Air -niminen sovellus, joka iPhonen kaiutinta käyttämällä pystyy muun muassa puhaltamaan palavan kynttilän sammuksiin. Sovelluksen on kehittänyt Qneo-niminen kehittäjä.
Blower - Real Air on saatavilla myös Suomen App Storessa, jossa sillä on hintaa 0,79 euroa. Se vaatii toimiakseen iPhonen (iPod touch ei siis käy) sekä vähintään iPhone OS 2.2.1 -ohjelmistoversion.

Alta löytyvän videon ohella YouTubesta löytyy myös kehittäjän oma yrttien puhaltamista pöydällä esittelevä video sekä yksittäisen testaajan video kynttilöiden sammuttamisesta - siinäkin ne sammuvat, joten sovellus jopa vaikuttaisi toimivan oikeastikin! Sovelluksen voi kuitenkin olettaa rasittavan iPhonen kaiutinta melkoisesti, joten ennen sovellusten ostamista ja käyttöä, kannattaa asiaa harkita tarkasti...Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (24)

Urpo (vahvistamaton)

1

Minkäslainen takuu tuossa roskan kaijuttimessa on? Tollanen ohjelma tuhoaa nimittäin sen aika äkkiä! Ja iFanit tilaa ja maksaa.

Vastaa
kerbo
kerbo

2

Hehe... En yhtään ihmettele miten paljon eri softia appstoresta löytyy, kun siellä tälläistäkin p*skaa myydään. Ja tuollaisestakin pitäisi vielä maksaa jotain?

Mitä hyötyä tuostakin softasta on kenellekään? Kysyn vaan?

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Yhy yhyy, kun vastaavia softia ilmestynee Maemolle niin tulkaa toki silloinkin itkemään. Kukaan ei pakota tätä ostamaan.

Vastaa
mattikivi (vahvistamaton)

7

Ylistetty olkoon iPhone ja AppleStore, sekä 99% sen ohjelmista.

Vastaa
Foxi (vahvistamaton)

11

Miksi v***ssa kaikki tulee aina itkemään kuinka Nokia on parempi ja Applen omistajat tyhmiä? Ei tätä ohjelmaa ole pakko ostaa edelleenkään? Taitaa olla vaan kateellisuutta ilmassa? Ei tänne tarvitse tulla inisemään kuinka turhia ohjelmia ovat, ei ketään kiinnosta se ja se ostaa tämän tuotteen jos sitä tarvitsee ja se on hänen oma asiansa... Tulipas avauduttua ;). (Omistan Ericssonin, että ei tarvitse väittää että olisin iPhone fani..)

Vastaa
saaben
saaben

14

Mokian omistavat tulevat vain purkamaan sitä epäkäytännöllisen halon aiheuttamaa mielipahaa näihin uutisiin. -Samsungin käyttäjä-

Vastaa
Jgddjrhcfg (vahvistamaton)

16

Latasin installous ohjelmalla, toimii Kuten lupaa, mutta itselläni ei ole enää takuu voimassa niin poistin, raiskasi pahankuuloisesti kaiutinta. Applen keino saada vanhat iphonet 3gs malleiksi?
$Kirjoitettu iPhonella$

Vastaa
Abexi
Abexi

17

Kun tietää että appstore tarjoaa tällaisia ohjelmia, niin uskottavuus menee osittain niistä hehkutuksista, että appstoressa on ohjelmia ziljoonittain. EI MÄÄRÄ VAAN LAATU!

Vastaa
kerbo
kerbo

18

Lainaus:

Mokian omistavat tulevat vain purkamaan sitä epäkäytännöllisen halon aiheuttamaa mielipahaa näihin uutisiin. -Samsungin käyttäjä-

Onneksi onkin HTC & Android ;D

Vastaa
FJaf (vahvistamaton)

19

Ensin kysytään, että miksi luullaan että iPhonen omistajat ovat tyhmiä...

Kohta selviää, että he menivät ostamaan kyseisen sovelluksen...

Vastaa
Perho92
Perho92

20

Nyt pitää sanoo et ei jumalauta. Tänää näin kaverin iphones ohjelman, millä iphonea kallistamalla ruudulle piirretty kalja lähti valumaan. ja sitä ennen takkaa simuloivan ohjelman ja nyt tän?

iPhone = iDiots Phone.

Nii ja itellä on nokian halpa luuri, mutta ongelmia ei ole syntynyt. Ongelmat vissii koskee vaan noita kalleimpia virityksiä?

Vastaa
Perho92
Perho92

22

@22
Sinänsä ei ole mun kaveri, vaan opiskelee samalla luokalla. Muotoilin ehkä vähän väärin sen. :D

Mutta varmasti iphonelle hyvääkin softaa löytyy, mutta tällästä ostavien äo tuskin ylittää kengännumeroa - tai sitten on vaan vitusti rahaa, mihin en usko.

PS. Se opiskelukaveri löys sen puhelimen aurajoen rannalt. Ei oo niin tyhmä sentää että ostais mätää omenaa omilla rahoilla. :) Samaa paskaa mitä nokiat ja samsungit yms muut pommit, mutta omenalogolla ja tuplahinnalla. (ja paskalla kameralla :D)

Vastaa
bäggi (vahvistamaton)

23

ittelläni on iphone ja n900 ja en sanois että kumpikaan olis huono n900 on enemmän bisnes puhelin mitä tarvitaan työssa ja iphone enemmän nuorille

Vastaa
oppa (vahvistamaton)

24

@23
Bisnes-puhelin? Hah hah. WinMobile on edelleen ylivertainen ykkösvalinta jos haussa on bisnespuhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja