Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 mini saapui markkinoille

1
Markus Lehtiniitty

Nokia N97 mini saapui markkinoille
Nokia N97 mini on tänään saapunut markkinoille Suomessa Nokian omien myyntikanaviensa kautta. Muut jälleenmyyjät saavat aloittaa sen myynnin vasta vajaan viikon päästä 26. marraskuuta.

N97 mini on pienempi ja edullisempi versio Nokian Symbian-puhelinten N97-lippulaivamallista. Isoveljestään N97 mini eroaa pienemmän kokonsa, pienemmän kosketusnäyttönsä (3,2 vs. 3,5 tuumaa), pienemmän sisäisen tallennusmuistinsa (8 vs. 32 gigatavua) sekä kameran linssinsuojuksen puuttumisen myötä. Lisäksi N97:stä löytyvä erillinen suuntaohjain on N97 minissä korvattu nuolinäppäimillä.
Varsin paljon kritiikkiä keränneseen N97:ään verrattuna N97 mini on saanut osakseen paljon positiivisempia arvioita. N97 minihän tulee heti saataville uudella ohjelmistoversiolla, joka N97:ään tuotiin päivityksenä hiljattain.

Huomattavasti valmiimman ohjelmiston ja N97:ää vaivanneiden linssinsuojus- ja GPS-ongelmien poissaolon myötä N97 mini onkin varmasti huomattavasti isoveljeään valmiimpi kokonaisuus markkinoille saapuessaan.

Kovin edullinen ei N97 mini kuitenkaan ole, mistä olemme kertoneet jo aiemmin. Osaltaan N97 minin näennäinen tyyriys johtuu siitä, että se tulee Suomessa laajemmin saataville ilmeisestikin vain Comes with Music -versiona, joka tuo mukanaan lisähintaa noin 120-140 euroa.

Nokian suositushinta N97 minille on 699 euroa. Tällä hinnalla yhtiö myy puhelintaan myös Nokia Online Kauppa -verkkokauppansa sekä Helsingin Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälänsä kautta, joiden kautta N97 mini tänään saataville tuli.

Nokia lanseeraa Comes with Music -musiikkipalvelunsa Suomessa ensi viikon torstaina, eli 26. marraskuuta, jolloin myös N97 minin saatavuus laajenee Nokian myyntikanavien ulkopuolelle.

Kommentit (1)

Quiote
Quiote

1

Nuolinäppäimet, ei hyvä. Hinta, ei hyvä. Toisaalta alemmasta hintaluokasta löytyy N900 joten Nokia tuskin haluaa montaa puhelinta taistelemaan menekistä sen kanssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja