Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vähentää 230 työntekijää Oulussa

6
Matti Vähäkainu

Nokia vähentää 230 työntekijää Oulussa
Nokia on kertonut, että se aikoo vähentää tuotekehitystä tavoitteenaan "matkaviestinten tuotekehityksen virtaviivaistamisen jatkaminen". Yt-neuvottelut koskevat Suomessa ainoastaan Oulun yksikköä, josta irtisanomisuhan alla on jopa 230 työntekijää. Oulun lisäksi Kööpenhaminassa käydään yt-neuvotteluja, jotka voivat johtaa 100 työntekijän irtisanomiseen.

Mahdolliset irtisanomiset koskevat erittäin suurta osuutta yksiköiden kokonaistyövoimasta. Sekä Oulussa että Kööpenhaminassa liipasimella on noin 10 prosenttia työntekijöistä. Oulussa tuotekehityksessä on tällä hetkellä reilut 2000 työntekijää. Nokia lupaa kuitenkin, että mahdollisimman monelle pyritään löytämään uusi tehtävä ja lopuille on todennäköisesti tarjolla eropaketteja, kuten aiemminkin.

Nokia ilmoitti tämän vuoden helmikuussa sulkevansa Jyväskylän toimipisteen ja lomauttavansa Salossa sekä maaliskuussa vähentävänsä tutkimusta ja tuotekehitystä useilla paikkakunnilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoista nähdä miten käy Nokian jo valmiiksi huonon tuotekehittelyn.

Vastaa
kolmis
kolmis

3

Arvattavaa että näin käy.

En usko että samat vanhat tuotekehittelijät saavat aikaan kuitenkaan mitään mullistavaa vai ovatko saaneet mutta asia ei ole edennyt ehkäpä?

Vastaa
kikuu
kikuu

4

Näinhän siinä sitten käy. Nokia irtisanoo pikkuhiljaa kalliin työvoiman suomesta ja koko Nokia merkki eiirtyy pian Yhdysvaltoihin tai jonnekkin päin Aasiaa...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
roka (vahvistamaton)

5

@4

Miksi ihmeessä Yhdysvaltoihin? Eihän se edes myy puhelimia siellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja