Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Jet-puhelimelle merkittävä ohjelmistopäivitys

9
Markus Lehtiniitty

Samsungin Jet-puhelimelle merkittävä ohjelmistopäivitys
Samsung on tuonut hiljattain saataville merkittävän ohjelmistopäivityksen Jet S8000 -puhelimelleen.

S8000XEII2-koodilla tunnettu uusin ohjelmistoversio tuo mukanaan paljon uudistuksia aiempaan verrattuna. Uudistuksiin lukeutuvat erilainen 3D-kuution tausta, uusia widget-pienoissovelluksia (Twitter, MySpace, Facebook) sekä uudistunut TouchWiz-käyttöliittymä.
Lisäksi yleisesti ottaen koko käyttöliittymän nopeutta on parannettu, sekä erityisesti verkkoselainta, kuvien katselua sekä mediasoitinta on parannettu. Esimerkiksi mediasoittimessa on mukana nyt albumien kansikuvien selailumahdollisuus laajakuvatilassa. Lisäksi esimerkiksi selaimessa äänenvoimakkuuden säätönappeja käytetään nyt sivun lähentämisen ja loitontamisen sijaan sivun selaamiseen.

Samsungin uusimman PC Studio -tietokoneohjelmiston päivitystyökalu on toistaiseksi beetatestivaiheessa, joten sen kanssa Jetin päivittäminen ei tällä hetkellä onnistu. Päivityksen voi kuitenkin ladata esimerkiksi täältä. Toisena vaihtoehtona on tietenkin puhelimen päivittäminen huollossa.

Samsung Jet on Samsungin tehokas "peruspuhelin" - se on siis varustettu Samsungin omalla, suljetulla käyttöjärjestelmällä. Jetin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,1 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera, 3G- ja WLAN-yhteydet, GPS-paikannus, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, FM-radio, kaksi gigaa sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen tehokkuuden takaa löytyy kellotaajuudeltaan 800 megahertsin suoritin.

Samsung Jetillä on hintaa hieman yli 400 euroa.

Kommentit (9)

olliboi
olliboi

2

kauankohan kestää et pystyy päivittään PC Studion kautta? ite kun en muulla tavalla varmaan osaa päivittää tuota.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

5

Hmmmm, osasin.. :) Eli milloinkohan suomiversio tulee tai joko sitä on saatavissa jostain? Tuohan on joku slaaviversio tuosta softasta näkyy...

Vastaa
jet (vahvistamaton)

6

Niin joko tämän päivityksen onnistuu tekemään pc studion kautta?
Ja jos voi, niin mistä ja miten?

Vastaa
ShatBriks
ShatBriks

7

Eipä tuo flashaaminen kovin hankalaa ollut itsekään, vaikkei PC studio anna sitä vielä tehdä.

Asensin S8000XEIK1 Firmwaret (Eurooppa + Slaavi) ja ei mitään kovin dramaattista muutosta alkuperäiseen verrattuna, mitä nyt tuo selaimen muutos oli ihan kätevä. Tarvii odotella suomenkielistä versiota, mutta kyllä tuollakin menee.

Vastaa
janelow (vahvistamaton)

8

"Päivityksen voi kuitenkin ladata esimerkiksi täältä. Toisena vaihtoehtona on tietenkin puhelimen päivittäminen huollossa." Ongelma vain on se, että tuota ei vielä tänäänkään, 19. tammikuuta ole edes huollosta saatavilla! Harhaanjohtavaa uutisointia.

Vastaa
olliboi
olliboi

9

onko kellää tarkkaa tietoo siit et tuleeko bada käyttis jetille ja onko mahdollista nykysiä jetejä päivittää siihen vai onko vaa tulevat jet luurit niit bada käyttiksen omaavia?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja