Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: näin Nokia mainostaa markkinoille saapuvaa N97 miniä

7
Markus Lehtiniitty

Videolla: näin Nokia mainostaa markkinoille saapuvaa N97 miniä
Nokian N97 mini saapui Suomessa markkinoille Nokian omien myyntikanavien kautta perjantaina. Ensi viikon torstaina, 26. marraskuuta N97 minin saatavuus laajenee myös muihin jälleenmyyntikanaviin.

Nokia markkinoi uutta älypuhelintaan myös YouTube-videopalvelun kautta alta löytyvän mainosvideon voimin. Videolla esitellään N97 minin keskeisimpiä toimintoja.
N97 mini on pienempi ja edullisempi versio Nokian Symbian-puhelinten N97-lippulaivamallista. Isoveljestään N97 mini eroaa pienemmän kokonsa, pienemmän kosketusnäyttönsä (3,2 vs. 3,5 tuumaa), pienemmän sisäisen tallennusmuistinsa (8 vs. 32 gigatavua) sekä kameran linssinsuojuksen puuttumisen myötä. Lisäksi N97:stä löytyvä erillinen suuntaohjain on N97 minissä korvattu nuolinäppäimillä.

Suomessa N97 mini tulee markkinoille ainakin aluksi lähinnä Comes with Music -versiona, eli puhelimen mukana seuraa aina myös vuoden ilmaiset musiikkilataukset Nokian palvelusta. Comes with Music nostaa N97 minin hinnoittelun melko tyyriiksi.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (7)

Altec-
Altec-

1

Ja koska Comes With Music -version hinta on tyyris, niin turha siitä on silloin kirjoittaa näin: "N97 mini on pienempi ja edullisempi versio Nokian Symbian-puhelinten N97-lippulaivamallista.". Laitteen hintahan on tosiaan muutamia kymppejä perus-N97:aa kalliimpi.

Vastaa
joldildoldodiii (vahvistamaton)

2

mä näin tän videon joku viikko sitten youtubesta. ja monet unboxing videot täällä on vaikka kuinka monia. videolla-jutut on hyvä idea, mutta laittakaa uusimpa videoita, niin näistä olisi hyötyäkin.

Vastaa
Abexi
Abexi

4

@2 vaikka sinä olet nähnyt kaikki videot ensimmäisenä internetissä, niin ei se tarkoita että muut olisivat nähneet, ja muutama viikko sitten julkaistut videot eivät ole vielä wanhoja.

Itse luuriin, en usko että pelastaa enää N97 mainetta tuo luuri ja tosiaan aikaisempi mainittu hintapolitiikka saa tämän floppaamaan :S

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

6

cmw on pakollinen vain suomessa. muualla tämä voi myydä ihan mukavasti.

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

7

cmw on pakollinen vain suomessa. muualla tämä voi myydä ihan mukavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja