Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Adobelta Photoshop-mobiilisovellus Androidille

2
Matti Vähäkainu

Adobelta Photoshop-mobiilisovellus Androidille
Adobe on julkaissut Photoshop.com Mobile -sovelluksen Android-puhelimille. Jo aiemmin iPhonen App Storesta löytynyt sovellus on nyt saatavilla ilmaiseksi myös Android Marketista. Ohjelma mahdollistaa puhelimesta löytyvien kuvien muokkaamisen muun muassa rajaamalla ja kääntämällä sekä erilaisilla värisäädöillä ja efekteillä.

Vaikka pohjimmiltaan kyseessä on sama ohjelma kuin iPhonella, niin myös eroja löytyy. Android-versio tukee muun muassa kuvien automaattisen lähettämisen Photoshop.comiin, vaikka itse ohjelma ei olisi päällä. Tabeihin perustuvalla käyttöliittymällä on mahdollista tarkastella niin puhelimen muistista löytyviä kuin verkkopalveluun ladattuja kuvia.

Sovellus on testattu Adoben toimesta T-Mobile G1- ja myTouch 3G -puhelimilla, mutta oletettavasti toimii myös muilla Android-laitteilla. Valitettavasti ainakaan vielä sovellus ei ole ladattavissa Suomessa tai muuallakaan Euroopassa. Adoben lehdistötiedotteessa mainitaan ainoastaan Yhdysvallat ja Kanada.


Kommentit (2)

stsfin (vahvistamaton)

1

Kyseinen ohjelmisto löytyy apk pakettina helposti googlettamalla, huomautuksena todettakoon että ohjelmiston on todella buginen ja kaataa mm. htc heroa satunnaisesti. Lisäksi tuo photoshop.com sivusto ei tarkista millään tavalla että rekisteröityvä ihminen on usa:n ulkopuolella.

Ohjelmisto tuli muuten ulos jo nelisen vikkoa sitten, joten aika mielenkiintoista että vasta nyt puhelinvertailu tästä jutun teki :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja