N900:n suosio yllätti Nokian - osa ennakkotilaajista joutuu odottamaan

4
Markus Lehtiniitty

N900:n suosio yllätti Nokian - osa ennakkotilaajista joutuu odottamaan
Nokian odotettu, ensimmäinen myös puhelinominaisuuksilla varustettu Maemo-laite, N900 on saapumassa Suomessa vihdoin markkinoille kuluvan viikon aikana Nokian omien myyntikanavien kautta. Laitetta ei kuitenkaan aluksi riitä edes kaikille ennakkotilaajille.

N900 tulee Suomessa markkinoille aluksi Nokian omien myyntikanavien, Nokia Online Kauppa -verkkokaupan sekä Helsingissä sijaitsevan Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälän kautta. Nokia Online Kauppa on jo aloittanut N900-laitteiden toimitukset, mutta aiemmasta tiedosta poiketen kaikkia ennakkotilauksia ei pystytä toimittamaan vielä tällä viikolla. Nokia Aleksanterinkatu aloittaa omien ennakkotilaustensa luovuttamisen 27. marraskuuta, eli tämän viikon perjantaina.

Nokia Online Kaupan edustaja on kommentoinut asiaa Matkapuhelinfoorumi-keskustelupalstalla. Hänen mukaansa lähes kaikki ennakkotilaukset on toimitettu tai toimitetaan tällä viikolla, mutta varaston tyhjennyttyä pieni erä 19.-20. marraskuuta tehtyjä ennakkotilauksia jää odottamaan täydennystä, jota on tulossa viikolla 50, eli 7.-11. joulukuuta. Tällöin Nokia Online Kauppa myös aloittaa laitteen varsinaisen myynnin.



Muut kuin Nokian omat myyntikanavat, saavat aloittaa N900:n myynnin 4. joulukuuta, jolloin myös ennakkotilatut laitteet saa vasta toimittaa asiakkaille. Käytännössä monet myyjät tulevat luultavasti lähettämään ennakkotilatut N900:t matkaan 3. joulukuuta, jolloin ne ovat perillä sallittuna joulukuun 4. päivänä tilaajillaan. Tosin uusien arvioiden myötä on mahdollista, että kaikkien muidenkin jälleenmyyjien toimitukset alkaisivat vasta viikolla 50.

Alun perin N900:n piti saapua markkinoille jo lokakuun loppuun mennessä. Nokian omissa myyntikanavissa uutuudella on hintaa 599 euroa toistaiseksi edullisimman hinnan tullessa ilmeisesti IDEsan-verkkokaupalta, joka tarjoaa N900:aa 539 eurolla, jonka päälle tulevat kahdeksan euron postikulut.

N900 on parhaillaan Puhelinvertailu.comin testattavana. Julkaisimme jo viime viikolla N900-ensikokemuksemme, ja tämän viikon aikana luvassa on vielä vastauksia N900-kysymyksiin, toinen näkökulma N900:aan sekä tutun laajahko testiartikkeli.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (4)

Nozu
Nozu

4

Itse tilasin N900:en jo kaksi kuukautta sitten. Nokia kusi maksutapahtuman 20.11. joten jouduin tekemään tilauksen uusiksi. Nyt ei puhelinta näy eikä kuulu. Kiitos paljon Nokia, prkl!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.