Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: näin Nokia esittelee tämänpäiväiset uutuutensa

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: näin Nokia esittelee tämänpäiväiset uutuutensa
Nokia julkisti tänään kaksi uutta puhelinmallia: 6700 sliden ja 7230:n. Molemmat ovat varsin simppeleitä liukukansimalleja, jotka eivät tuo mukanaan juurikaan uusia herkkuja, mutta ovat kuitenkin vahvoja kokonaisuuksia.

Kaksikosta tyyriimpi on 160 euron verottomalla hinta-arviolla varustettu 6700 slide. Se on Symbian-älypuhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,2 tuuman näyttö ja viiden megapikselin kamera. Merkittävää on kuitenkin se, mitä 6700 slidestä ei löydy - eli esimerkiksi 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntää, GPS-paikannusta tai langatonta WLAN-lähiverkkoyhteyttä.
7230 puolestaan on tyylisimpukka, jonka veroton hinta-arvio on 100 euroa. Ominaisuudet ovat hieman 6700 slideä pelkistetymmät.

Itselleni 6700 slide tuo useine värivaihtoehtoineen mieleen tietyllä tapaa jopa Applen iPod nano -mediasoittimen. Lisäksi Nokian nimeämisstrategiaa täytyy kummeksua: miksei myös 7230:n perästä löydy slide-liitettä? No, tämän päivän videoksi nostamme kuitenkin Nokian uusia puhelimia promoavan videon.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

Samakot
Samakot

1

Onko tuossa 7230 nyt salamaa vai ei? Ainakin videossa salamat välähteli, mutta aiemmassa uutisessa oli tieto, että "Laitteesta löytyy salamaton 3,2 megapikselin kamera".

Vastaa
hyisaakeli (vahvistamaton)

2

Eipä ole Nokian viritelmät kiinnostaneet pätkääkään sen jälkeen, kun löysin Iphonen ihmeellisen maailman. Kömpelöjä kakkoja käyttää joista pusketaan uusia versioita niin nopealla tahdilla markkinoille, ettei edellisten vikoja ehditä edes korjata, ja miten noi luurit näyttää vuosi toisensa jälkeen ihan samalta? Värin ovat keksineet sentään vaihtaa, muuten näyttää just siltä mitä on nähty jo viis vuotta sitten.

Vastaa
hyisaakeli (vahvistamaton)

3

Eipä ole Nokian viritelmät kiinnostaneet pätkääkään sen jälkeen, kun löysin Iphonen ihmeellisen maailman. Kömpelöjä kakkoja käyttää joista pusketaan uusia versioita niin nopealla tahdilla markkinoille, ettei edellisten vikoja ehditä edes korjata, ja miten noi luurit näyttää vuosi toisensa jälkeen ihan samalta? Värin ovat keksineet sentään vaihtaa, muuten näyttää just siltä mitä on nähty jo viis vuotta sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja