Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Joulu toi kahdeksan megan kameran LG BL40:een

5
Markus Lehtiniitty

Joulu toi kahdeksan megan kameran LG BL40:een
LG on julkistanut kosketusnäytöllisestä BL40-tyylipuhelimestaan jouluerikoisversion, LG BL40 New Chocolate Christmas Editionin.

BL40:n jouluversio eroaa tavallisesta takapuolelta löytyvien kultaisten kuvioiden ohella myös ominaisuuksiltaan: puhelimen kameran tarkkuutta on nimittäin nostettu vakioversion viidestä megapikselistä kahdeksaan megapikseliin. Vakioversion tavoin myös joulumallin kamera on automaattitarkenteinen. Lisäksi BL40 New Chocolate Christmas Editionin mukana seuraa tosite, jolla voi voittaa erilaisia palkintoja.
Ainakin toistaiseksi BL40 Christmas Edition on julkistettu vain LG:n Etelä-Korean kotimarkkinoille, eikä myyntiintulosta muualla ole toistaiseksi minkäänlaista tietoa. Melko nopeasti mahdollisten lanseerausten pitäisi kuitenkin tapahtua, sillä vuoden 2009 jouluunhan on enää alle kuukausi. Korean markkinoilla BL40 Christmas Edition on tulossa saataville 10. joulukuuta vielä paljastamattomaan hintaan.

LG BL40:n ehdoton erikoisuushan elegantin muotoilun lisäksi on sen 21:9-kuvasuhteen kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 345x800 pikseliä. Näyttö ei välttämättä ole kaikkein käytännöllisin, mutta ainakin yksi mielenkiintoisimmista se on. Lisäksi BL40:n muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat GPS-paikannus ja muun muassa 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet. Näyttönsä vuoksi BL40 on varsin pitkyltäisen muotoinen. Paksuutta sillä on vain 10,9 millimetriä. Muotoilultaan BL40 seuraa aiempien Chocolate-mallien linjoilla elegantilla tyylikkyydellään.

BL40:n vakioversio on jo markkinoilla Suomessakin, ja se löytyy esimerkiksi Verkkokauppa.comin valikoimista 529,90 euron hintaan heti varastosta.

Olemme kertoneet BL40:stä useasti aiemminkin.

Kommentit (5)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja