Miksei Nokia ole mukana MWC-kongressissa ensi vuonna?

2
Markus Lehtiniitty

Miksei Nokia ole mukana MWC-kongressissa ensi vuonna?
Nokia ei tule olemaan mukana näytteilleasettajana ensi vuonna ainakin tähän asti mobiilimaailman suurimpana vuotuisena tapahtumana pidetyssä Mobile World Congressissa.

Asia nousi ensimmäistä kertaa esille jo syyskuun alussa, jolloin myös kerroimme asiasta, ja nyt uudelleen. Nyt asia on aiempaa vahvistetumpi, ja on jo täysin varmaa, että Nokia ei tule olemaan mukana näytteilleasettajana Mobile World Congressissa.

Mutta miksi näin on? Miksi Nokia ei ole mukana vuoden suurimmassa mobiilitapahtumassa? No, itse asiassa Nokia onkin mukana. Nokian puoliksi omistama verkkoyhtiö Nokia Siemens Networks tulee olemaan mukana vanhaan mallin ja pystyttämään myös oman näyttelyosastonsa. Myös Nokia tulee olemaan mukana, mutta sillä ei vain tule olemaan omaa messuosastoaan tapahtumassa.

Nokian Unwired View -sivustolle antaman lausunnon mukaan se tulee ensi vuoden MWC-kongressissa keskittymään verkkopuoleen, koska Nokian mukaan se hyötyy tapahtumasta enemmän. Muilta osin Nokia tulee olemaan mukana kongressiohjelmaan kuuluvien seminaarien ja puhemahdollisuuksien sekä asiakas- ja media-aktiviteettien merkeissä. Lisäksi Nokia vielä toteaa tulevansa olemaan näkyvästi esillä Barcelonassa, jossa MWC ensi vuonnakin järjestetään. Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa sitä, että Nokia tulee olemaan vahvasti esillä helmikuussa MWC:n yhteydessä, vaikkei omaa messuosastoa pystytäkään.



Nokia tulee siis olemaan mukana MWC:ssä, mutta hieman eri tavalla kuin aiemmin. Mitä luultavimmin Nokialta tullaan yksi tai kaksi uutta julkistustakin helmikuussa MWC:n yhteydessä kuulemaan. Näiltä osin asiat eivät siis muutu kovinkaan merkittävästi - ja muut kuin kongressiin osallistuvat tuskin tulevat edes Nokian muuttunutta mukanaolon muotoa huomaamaan.

Osaltaan Nokian MWC-panostuksen pienentämisen takana on sen omat suuret tapahtumat, joiden keihäänkärkenä on luonnollisesti viime vuosina loppuvuodesta järjestetty Nokia World -tapahtuma.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

2

Miksi turhaan mennä sinne julkaisemaan niitä rumia halpispuhelimia kun niin voi ihan netin kauttakin tehdä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.