Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia X6 kauppoihin

3
Matti Vähäkainu

Nokia X6 kauppoihin
Nokian ensimmäinen X-sarjalainen saapuu tänään kauppoihin, kuten kerroimme muutama päivä sitten. X6-nimellä varustettu musiikkipuhelin tulee aluksi saataville Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa, mutta tarkempia tietoja maista ei lehdistötiedotteessa kerrota. Nokia.fi -sivustolla X6 on vahvasti esillä, mutta Nokia Online Kauppa listaa tuotteen edelleen vain ennakkotilattavaksi -- kenties tilanne muuttuu huomiseksi.

Nokia X6 on paitsi ensimmäinen X-sarjan puhelin niin myös ensimmäinen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu nokialainen. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi muun muassa 32 gigatavun sisäinen muisti, 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Bluetooth ja GPS. Puhelimella on hintaa 599 euroa Nokia Online Kaupassa Comes with Music -sopimuksella. Hinta on korkeahko ja Suomi-lisää on selvästi tässäkin tuotteessa, sillä muualla Euroopassa laitetta tullaan myymään 450 euron verottomaan hintaan. Kuitenkin operaattorit tarjoavat puhelinta Suomessa noin kahdenkymmenen euron kuukausihintaan, jolloin kokonaishinta on siedettävämpi, vajaa 500 euroa.
Comes with Music mahdollistaa rajattoman määrän musiikkilatauksia Nokia Musiikkikaupasta vuoden ajan, jonka jälkeenkin ladatut kappaleet saa pitää.

Kommentit (3)

qwert666
qwert666

1

Kieltämättä Nokialla aina noissa kännyissä sitä suomi lisää :/

"puhelin on postitettu" nyt vaan oottelen et sen saa noutaa pois.

toivottavasti se on sit oottelun arvoinen..

Vastaa
EmDzei
EmDzei

2

Itseäni erittäin kovasti kiinnostava puhelin Nokialta, mutta pilattu kahdella asialla: ryöstöhinnalla ja lökäpöksymusiikkipakkopullalla. Ryöstöhinnan voisi kiertää operaattorin kahden vuoden kytkysopimuksella, mutta näin en suostu kuitenkaan tekemään. Musiikista voi toki löytyä myös helmiä, mutta hieman maistuu sappi suussa kun se onkin sitten vain vuodeksi. Kytkyn tehneenä olisit toisen vuoden mykkäkoulussa. =)

"Nokia, 400 € ja ilman kytkyä? Kiitos. Pistä kaksi."

Vastaa
cyka
cyka

3

Ne Esim. mahdolliset 20 000 lataamasi levyähän pidät vuodenkin jälkeen.

Musakokoelman voi tarkistaa asentamalla ovi:n ja tasekkaamalla valintaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja