Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on maailman kallein puhelin: iPhone 3GS Supreme

11
Markus Lehtiniitty

Tässä on maailman kallein puhelin: iPhone 3GS Supreme
Maailman kalleimman puhelimen tittelin on ainakin väitetysti ottanut haltuunsa yksittäiskappaleena valmistettu, muokattu malli Applen iPhone 3GS:stä.

Kuinka paljon kyseisellä uudella ennätyspuhelimella sitten on hintaa? 1,92 miljoonaa puntaa, joka vaihtuu tämän hetken kurssilla 2,11 miljoonaksi euroksi. Puhelimen on luonut Goldstrikerin Stuart Hughes, ja valmistus vei aikaa jopa 10 kuukautta.
Puhelimen oli itselleen tilannut nimeltä mainitsematon, australialainen kultakaivosalalla toimiva liikemies.

Ominaisuuksiltaan iPhone 3GS Supreme vastaa luonnollisestikin perusmallia kaikilta muilta osiltaan paitsi mitoiltaan ja painoltaan, jotka eivät kuitenkaan ole tiedossa. Sen sijaan puhelimen koristelun strategiset tiedot kuuluvat seuraavasti: 271 grammaa 22 karaatin kultaa, reunakoristeena 136 F-värin virheetöntä timanttia, jotka yhdessä nousevat noin 68 karaattiin, takakannessa 53 timanttia (yhteensä 1 karaatti), sekä Koti-näppäimen korvike, 7,1 karaatin yksittäinen, erittäin harvinainen timantti.

Vaikka toistaiseksi puhelimia on valmistettu vain yksi, niin Stuart Hughes on varmasti enemmän kuin valmis kyhäämään näitä myös lisää. Lisätietoja sekä kuvia myös valmistuksen vaiheista löytyy valmistajan omilta sivuilta. Valikoimissa on myös muitakin, hieman edullisempia vaihtoehtoja.

Mitenköhän pitkään iPhone 3GS Supreme säilyy maailman kalleimpana puhelimena?

Kommentit (11)

Mwhahaha (vahvistamaton)

2

Takuu raukesi viimeistään siinä vaiheessa kun koti-näppäin vaihdettiin.

Vastaa
iDioottiKommentoija (vahvistamaton)

5

Kuka näitä ostaa. Eikö tähän hintaan pitäisi saada parasta mitä markkinoilla on? Oikean älypuhelimen moniajolla yms herkuilla?

Vastaa
ATMyller
ATMyller

8

271 grammaa kultaa ja kasapäin timantteja. eli puolisen kiloa painava iPhone ei kyllä hirveästi houkuttele, mutta toisaalta jos on varaa tilata tuommoinen niin kyllä varaa palkata joku kanniskelemaan sitä.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

10

Joku Australialainen bisnesmies on nyt ostanut tuon puhelimen :E.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja