Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: 4iThumbs tuo lisää tuntumaa Applen iPhonen näyttöön

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: 4iThumbs tuo lisää tuntumaa Applen iPhonen näyttöön
Monia kosketusnäyttöpuhelimia on kritisoitu vaikeasta tekstinsyötöstä: näyttö ei pysty tarjoamaan vastaavaa käyttötuntumaa kuin erilliset fyysiset näppäimet. Aiemmin tätä ongelmaa on pyritty ratkaisemaan esimerkiksi värinävasteominaisuudella tai muilla korkealentoisemmillakin ratkaisuilla. Tämän päivän videollamme esillä on jälleen yksi, vähän vekkulimpi idea.

4iThumbs on videolla nähtävän ratkaisun nimi. Kyseessä on Applen iPhonen näytön päälle asennettava kalvo, joka sisältää pienet nystyrät virtuaalisen täysnäppäimistön näppäimiä vastaavissa kohdissa. Tämän pitäisi parantaa kirjoitustuntumaa, jonka myötä kirjoittamisen pitäisi helpottua ja nopeutua.
Itse asiaa testaamatta on vaikea kommentoida, voisiko ratkaisu olla toimiva. Ainakin se on erikoinen, mutta kalvon kiinnittäminen puhelimeen on ikävä asia. Lisäksi muissa toiminnoissa nystyröistä on vain haittaa, tosin kalvon kerrotaan vähentävän heijastuksia ja suojaavan näyttöä. Lisäksi kalvo on helposti irrotettavissa ja sitä voi säilyttää myös iPhonen takapuoella.

Kalvosta on tarjolla kaksi versiota: pystytilan malli 14,95 dollarilla ja vaakatilan malli 16,95 dollarilla. Yhdessä ostettuna kalvojen hinta puolestaan on 19,95 dollaria. Lisätietoa löytyy 4iThumbsin sivuilta.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Varmaan kiinnittyy hyvin jos pari kertaa ottaa irti ja laittaa luurin taustapuolelle säilöön... :)

Ainahan sitä ideoida saaa ja tuoda uusia juttuja saataville. Jotenkin fiksusti integroituna näyttöön tuollasesta voisi jo ollakin apua. Eli siis siten, että ei olisi tiellä muussa käytössä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja