Nokia lanseerasi Comes with Music -musiikkipalvelunsa - mainostaa Spotifyssa!

13
Markus Lehtiniitty

Nokia lanseerasi Comes with Music -musiikkipalvelunsa - mainostaa Spotifyssa!
Nokia lanseerasi Comes with Music -musiikkipalvelunsa tänään vihdoin myös Suomessa. Comes with Music saapuu Suomessa markkinoille viiden puhelimen kanssa, ja Nokia on panostaa palvelun markkinointiin monin erilaisin keinoin.

Comes with Music on Nokian musiikkipalvelu, jossa puhelimen myyntihintaan sisältyy vuoden rajoittamaton musiikin latausoikeus Nokia Musiikkikauppa -valikoimasta. Vuoden aikana lataamansa kappaleet saa pitää myös lisenssikauden päätyttyä. Kappaleet on suojattu DRM-kopiosuojauksella. Valikoimissa on kuusi miljoonaa musiikkikappaletta.

Suomessa Comes with Music tulee aluksi saataville viiden eri puhelinmallin kanssa, jotka ovat 5130 XpressMusic, 5530 XpressMusic, 5630 XpressMusic, X6 sekä N97 mini. Nokian omassa Nokia Online Kauppa -verkkokaupassa puhelinten hinnat alkavat 5130:n 219 eurosta ja yltävät N97 minin 649 euroon. Puhelimista X6:n myynti ja toimitukset alkavat vasta tänään. Edellä mainittuja hintoja hieman edullisemmin puhelimia saa muista kuin Nokian omista myyntikanavista.Nokia on myös panostanut Comes with Musicin markkinointiin. Se on muun muassa kertonut järjestävänsä viisi suomalaisen artistin yllätyskeikkaa - toistaiseksi näistä on nähty kaksi, Chisu ja Vesterinen Yhtyeineen ovat heittäneet viiden biisin keikat Helsingin Rautatieasemalla. Konserteista tietoa löytyy Nokia.fi/Next-blogista. Lisäksi Nokia panostaa Comes with Musicin markkinointiin muun muassa perinteisellä verkkomainonnalla, omilla verkkosivuillaan sekä ehkä hieman yllättäen myös tietyssä mielessä Comes with Musicin kilpailijaksi laskettavissa olevassa, suositussa Spotify-musiikkipalvelussa.

Comes with Musicin mainonnassa Nokia korostaa palvelun laajaa musiikkivalikoimaa sekä rajattomien latausten kaupan päälle tuloa. Mainoksissa muun muassa hehkutetaan, että ladattavaa musiikkia on tarjolla 40,5 vuotta vastaava määrä.

Aiempien arvioiden mukaan Comes with Music -palvelu tuo puhelimelle lisähintaa hieman yli, tai joissain tapauksissa hieman alle, 100 euroa. Esimerkiksi Spotify tarjoaa mainoksien kera palveluaan ilmaiseksi, ja maksamalla 9,99 euroa kuukaudessa pääsee mainoksista eroon ja saa käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka on tarjolla jo Applen iPhonelle, Googlen Android-käyttöjärjestelmälle sekä nyt myös Nokian älypuhelimista löytyvälle Symbian S60 -alustalle.

Suomalaisista operaattoreista Comes with Music -puhelimet on toistaiseksi valikoimiinsa ottanut Saunalahti.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Power
119 € Gigantti
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Edge 50 Fusion – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 50 Fusion
339 € Proshop
339 € Power
417 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentit (13)

Meetio
Meetio

1

Pakko sen verran korjata että myös dna:lta saa X6, N97 minin ja 5630 CWM-puhelimet. Tosin X6 saa saunalahdelta herkullisella netti kaupan päälle tarjouksena, vuodeksi siis (jonka jälkeen maksaa hieman).
Edit:
@ Cahde
No näinpä juuri, muistin itsekkin vasta kun lähetin viestin

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cahde (vahvistamaton)

2

Ja kyllähän noita CWM puhelimia on Soneralla ja Telefinlandilla. Mutta kyllähän tuo netti saunalahdelta on todella hyvä plussa =)

Vastaa
Meetio
Meetio

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jannee_:

Gigantissa 5530 expressmusic maksaa 169e, sama puhelin Comes With Music 349e, joten CWM lisä on melkoinen.

Näinpä, mutta muistetaan kuitenkin, että sillä 200e saa kuitenkin aika paljon musiikkia, vaikka se ostohetkellä kirpaiseekin. Tosin itseäni on mietittänyt tuo valikoima...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

5

>Gigantissa 5530 expressmusic maksaa 169e, sama puhelin Comes With
> Music 349e, joten CWM lisä on melkoinen.

Gigantissa kummatkin ? taitaa tuo Gigantin 5530 ilman CWM hinta olla aika kova tarjous, CWM versiossa ei heillä tarjousta, lähempänä olevat vertailukelpoiset hinnat ehkä 220e vs 350e.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
företag (vahvistamaton)

6

Ei suomalaiset selviä ilman ruotsalaisia edes mainostamisessa.

Vastaa
jusunakki
jusunakki

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Meetio:


Näinpä, mutta muistetaan kuitenkin, että sillä 200e saa kuitenkin aika paljon musiikkia


joka on drm-suojattua paskaa

Vastaa
Meetio
Meetio

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jusunakki:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Meetio:


Näinpä, mutta muistetaan kuitenkin, että sillä 200e saa kuitenkin aika paljon musiikkia


joka on drm-suojattua paskaa

No paskaahan se on että drm on mukana kuvioissa, ei siitä mihinkään pääse. Mutta jos ei ole varaa maksaa suojaamattomasta musiikista, ja tahtoo sen silti laillisesti niin eikö tämä ole silloin aika hyvä?

Waretusta ei lasketa mukaan, sitähän ei tueta virallisesti :)

Vastaa
-iGoR-
-iGoR-

10

Enpä lukenut juttua kokonaan läpi, mutta kyllä nauratti kun Spotifyssa kuulin Nokian musiikkipalvelun mainoksen. Erikoista mainostaa kilpailevaa palvelua. Ja erikoista mainostaa kilpailevassa palvelussa.

Vastaa
Gilbertt
Gilbertt

11

Lainaus:

Vuoden aikana lataamansa kappaleet saa pitää myös lisenssikauden päätyttyä. Kappaleet on suojattu DRM-kopiosuojauksella.


Jääkö tuo DRM-suojaus kuitenkin voimaan, eli ei edes vuoden päästä voi siirtää niitä biisejä mihin tahansa laitteeseen / polttaa levylle x kertaa?

Vastaa
Jackblackjack
Jackblackjack

12

Tuohan on jo käsitämättömän halpaa, samalla hinnalla kuin spotify, saa comes with music:it, puhelimen ja dataliittymän saunalahdelta. Onkohan tuossa joku koira haudattuna?

Taidanpa laittaa tuommoisen 'halpis' puhelimen jälkikasvulle, ja itse ottaa PC-tunnukset käyttöön. Kuinakhan paljon ehtii vuodessa ladata koneelle jos adsl huutaa punaisena 24/7?

Vastaa
Jamfist
Jamfist

13

Ei ole kyllä hinnalla pilattu... lähtee Nokian 5630 Comes With Music puhelin 11.90/kk saunalahdelta... eli pari euroa enemmän kuin spotify ja siinä sivussa saa uuden puhelimen ja mahdollisuuden ladata biisit koneelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.